De dag dat de gieren buigen

De dag dat de gieren buigen - A.H.J. Dautzenberg | Northernlights300.org

... die op de grond ligt. In De dag dat de gieren buigen passeert een bon A ... De dag dat de gieren buigen van A.H.J. Dautzenberg ... ... . Dautzenberg - De Dag Dat De Gieren Buigen Het boek De Dag Dat De Gieren Buigen van de auteur A. Dautzenberg is 14 maal gevonden, 2 maal nieuw en 12 maal tweedehands. "De Dag Dat De Gieren Buigen" is nieuw te koop vanaf € 14,99 bij Bol.com. "De Dag Dat De Gieren Buigen" is tweedehands te koop vanaf € 9,50 bij Bol.com. De dag dat de gieren buigen | ISBN 9789025449230 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Ter illustratie: hij is een van de ... De dag dat de gieren buigen - A.H.J. Dautzenberg ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Ter illustratie: hij is een van de mensen achter het glossy magazine de Quiet 500, waarmee de 500 rijkste Nederlanders worden uitgedaagd om mee te werken aan armoedeverzachting. Zijn nieuwe boek De dag dat de gieren buigen opent met een aantal motto's, waaronder deze van Italo Calvino: 'Er zijn twee manieren om er niet onder te lijden. Een ode aan de scheppingskracht van de geest Een studente wil het verschil opheffen tussen dag en nacht, een oude man begoochelt de tijd, een echtpaar ruziet over een glinsterende wond die op de grond ligt. In De dag dat de gieren buigen passeert een bonte stoet van mensen die het bestaan betekenis en kleur proberen te geven. Zo ook Tamalone, een s...

INFORMATIE

AUTEUR
A.H.J. Dautzenberg
DIMENSIE
3,76 MB
BESTANDSNAAM
De dag dat de gieren buigen.pdf

OMSCHRIJVING

Een ode aan de scheppingskracht van de geestEen studente wil het verschil opheffen tussen dag en nacht, een oude man begoochelt de tijd, een echtpaar ruziet over een glinsterende wond die op de grond ligt. In De dag dat de gieren buigen passeert een bonte stoet van mensen die het bestaan betekenis en kleur proberen te geven. Zo ook Tamalone, een schrijver die van de een op de andere dag blind is geworden. Hij wandelt door de stad, waant zich onzichtbaar en luistert. Langzaamaan wordt hij het middelpunt van de gesprekken om hem heen.

Wil je het boek lezen?De dag dat de gieren buigen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A.H.J. Dautzenberg. Lezen De dag dat de gieren buigen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN