Spookloper

Spookloper - Johan Wijngaarden | Northernlights300.org

..., over school en studie. Over werk. Over mijn vrouw en kinderen ... juni | 2016 | Hardlopen in Zeeland | Pagina 3 ... . Op vakantie in het buitenland. Maar ook over sport: Voetbal en hardlopen. Aan de lezer het oordeel of het wat geworden is. Spookloper (Paperback). DAT BOEK VAN U, WORDT DAT NOG EENS WAT?las ik eens. Ik heb verhalen geschreven. Korte verhalen. Soms zeer kort. Voorvallen. 127.... Bewaar het pand. Criterium Spookloper is een erg leuk en humoristisch boek, waarbij de schrijver ook zichzelf op de hak durft te nemen. Ontspannende schrijfstijl in korte stukjes, maar toch een com ... Digibron.nl, Spookloper ... . Ontspannende schrijfstijl in korte stukjes, maar toch een compleet verhaal. Spookloper zegt hallo. Bericht door Spookloper » zo 22 feb 2009, 22:15. Hallo. Vandaag in Nieuwegein 2 mannen van jullie forum horen vertellen over de mierenkolonies die jullie houden ( symposiumdag Dendrobatidae Nederland ) Spookloper gesignaleerd in IKEA . Het ad...

INFORMATIE

AUTEUR
Johan Wijngaarden
DIMENSIE
5,76 MB
BESTANDSNAAM
Spookloper.pdf

OMSCHRIJVING

DAT BOEK VAN U, WORDT DAT NOG EENS WAT?las ik eens. Ik heb verhalen geschreven. Korte verhalen. Soms zeer kort. Voorvallen. 127. Bijeengebracht in 2 boeken:SPOOKLOPER en DE TWEEDE HELFT.Genre: Humor. Niet te moeilijk.Over mijn jeugd in Friesland, over school en studie. Over werk. Over mijn vrouw en kinderen. Op vakantie in het buitenland. Maar ook over sport: Voetbal en hardlopen.Aan de lezer het oordeel of het wat geworden is.

Wil je het boek lezen?Spookloper in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Johan Wijngaarden. Lezen Spookloper Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN