Ik geloof mijn leven niet

Ik geloof mijn leven niet - Jeroen Weber | Northernlights300.org

... door voor mijn kinderen maar voor mij hoeft het leven eigenlijk niet meer ... Ze zeggen dat mijn man een meisje heeft misbruikt, ik ... ... . Henk, 21-04-2014 23:24 #1 Ik voelde me na het lezen van dit artikel een stuk aangenamer. Bedankt! Ze zegt niets. En dat meisje mocht ik niet zien. De volgende dag is de politie bij me gekomen om te zeggen dat ik niet meer daar moet gaan. Anders gaan ze me opsluiten. Maar ik moet de waarheid weten. Ik geloof mijn man 100 procent. Het kan gewoon niet. Ik weet precies waarom die dame dit heeft gedaan. ' ... Ik geloof mijn leven niet - Posts | Facebook ... . Het kan gewoon niet. Ik weet precies waarom die dame dit heeft gedaan. 'Ik moet erg mijn best doen niet te dik te worden. Ik drink - bijna - geen alcohol, en dat scheelt. Verder zwem ik elke dag en ren ik me suf op het toneel. Ik heb een goede conditie. Ik heb nooit gerookt en heb geen man, hè. Dat scheelt ook. Ik ga geregeld lekker vroeg naar bed, heerlijk nog even televisie kijken. Eerlijk gezegd is er niet zoveel urgentie om allemaal nieuwe en sluitende antwoorden te vinden. Wat wel duidelijk is dat de God in wie ik wèl geloof, niet een God is die in mijn systeem past, mijn voorstellingsvermogen, mijn fantasie, mijn ideeën en ook niet aan mijn randvoorwaarden voldoet. Ik geloof in God die afwezig lijkt te zijn en er ... Eerder kon ik niet voor mijn familie zorgen als ik eerlijk zou zijn, maar dat is nu niet het geval. Nu kan ik mij dus uitspreken over mijn problemen met de kerk en de algemene christelijke cultuur." Op de post wordt veel gereageerd door andere christenen die het geloof vaarwel hebben gezegd. Ja ik geloof in de liefde in mijn leven! Als ik naar zijn mooie lieve gezicht kijk dan ben ik zo trots dat hij bij mij wil zijn, ben zo blij dat wij elkaar 20 jaar geleden ontmoet hebben. ... Ik geloof er niet meer in. Ik ben ervan overtuigd dat je van meerdere mensen kunt houden. Zou ik nu niet meer doen. Toen ik zwanger was van nr. 1 twijfelde ik of ik wilde vaccineren. De reden om niet de vaccineren is voor mij 2-ledig: geloofsredenen en gezondheidsredenen. Wij zijn christen en ik geloof dat ons leven in de hand van God ligt. En het tweede is dat ik het gewoon niet gezond vind dat zulke jonge baby`s met rommel worden ......

INFORMATIE

AUTEUR
Jeroen Weber
DIMENSIE
5,77 MB
BESTANDSNAAM
Ik geloof mijn leven niet.pdf

OMSCHRIJVING

Als je zusje door een ernstig ongeval nooit meer dezelfde wordt, je vader plotseling veel te vroeg aan een hartkwaal overlijdt, je als kind kort daarop seksueel wordt misbruikt, je jonge vrouw baarmoederhalskanker blijkt te hebben, je je zoontje moet gaan vertellen dat zijn moeder dood is en als dan óók een goede vriendin en eerste liefde wordt vermoord, dan kun je met recht zeggen: ik geloof mijn leven niet. Een zin die niemand makkelijk over zijn lippen krijgt, voor Jeroen Weber is het realiteit. In zijn autobiografie vertelt hij zijn uitzonderlijke verhaal waarbij hij met een verwonderde blik op zijn leven terugkijkt.

Wil je het boek lezen?Ik geloof mijn leven niet in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jeroen Weber. Lezen Ik geloof mijn leven niet Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN