Geld en financiewezen

Geld en financiewezen - Kenneth de Beckker | Northernlights300.org

...en voor iedereen die zich wil verdiepen in de financiële wereld ... Financiële educatie: iedereen vaart er ... - Mijn geld en ik ... . In dit boek vindt de lezer een overzicht van de werking van financiële markten, technieken en diensten in de Europese context. Geld en financiewezen is een toegankelijk boek voor studenten, professionals en voor iedereen die zich wil verdiepen in de financiële wereld. Het boek is grondig herwerkt in het licht van de sterk verander(en)de financiële wereld. boek Geld en financiewezen : België in het eurogebied Kenneth ... Samenvatting H1 - 3279 - UHasselt - StudeerSnel ... . boek Geld en financiewezen : België in het eurogebied Kenneth De Beckker, Michel Dombrecht, Dirk Heremans, Jacques Vanneste Published in 2013 in Antwerpen by Standaard Inhoud Basisbegrippen en financiële activa. Hoofdstuk 1 Geld en financiële activa 1 De ontwikkeling van het financiewezen en ...

INFORMATIE

AUTEUR
Kenneth de Beckker
DIMENSIE
12,6 MB
BESTANDSNAAM
Geld en financiewezen.pdf

OMSCHRIJVING

Geld en financiewezen is een toegankelijk boek voor studenten, professionals en voor iedereen die zich wil verdiepen in de financiële wereld. Het boek is grondig herwerkt in het licht van de sterk verander(en)de financiële wereld.

Wil je het boek lezen?Geld en financiewezen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kenneth de Beckker. Lezen Geld en financiewezen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN