De keuken van de duivel 001 Het reuzenmaal

De keuken van de duivel 001 Het reuzenmaal - Onbekend | Northernlights300.org

...e Milan K. liet Medusa eerder dit jaar al weten dat het als uitgever ook wat te betekenen heeft tussen alle concurrenten ... Keuken van de duivel #1 - Het reuzenmaal | Comic Stripshop ... ... . De keuken van de duivel 003 Het deel van de honden (Paperback). New York midden jaren 30. Het straatboefje Anthony, uit op het wreken van zijn vermoorde... 9789461570147 Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagenMeer info Voordeelprijs 16.95 Euro! Ga naar KEUKEN VAN DE DUIVEL HC01. HET REUZENMAAL. KEUKEN VAN DE DUIVEL, TOLLET, KARL, MARIE, DAMIEN, Hardcover De Keuken Van De Duivel Strips van: Teken ... De Keuken Van De Duivel Digitale Strips - eboek.info ... . HET REUZENMAAL. KEUKEN VAN DE DUIVEL, TOLLET, KARL, MARIE, DAMIEN, Hardcover De Keuken Van De Duivel Strips van: Tekenaar: Tollet Karl Scenarist: Marie Damien Uitgever: Medusa. Met de nieuwe reeksen Kaap Hoorn, Lijst 66, Reign en vooral het bij veel recensenten goed onthaalde Milan K. liet Medusa eerder dit jaar al weten dat het als uitgever ook wat te betekenen heeft tussen alle concurrenten. Met hun recente lanceringen van De Feul, Simon de Samaritaan en De Keuken ... De keuken van de duivel - HC deel 1 Het reuzenmaal - Karl T. - Medusa - Orginele tekening. ... Boek met orginele tekening in kleur. Zie foto's als onderdeel van de beschijving. Verkoper. Stripflits. Stripflits ARNHEM, NL ... Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij ... Bestel KEUKEN VAN DE DUIVEL HC01. HET REUZENMAAL van TOLLET, KARL, MARIE, DAMIEN als Hardcover voor 16.95€ bij Proxis.com en verdien Proxispunten! Het reuzenmaal (De keuken van de duivel 1) - stripverhaal bestellen Dit is de uitgebreide fiche voor de strip Het reuzenmaal. klik op de knop "plaats in winkelwagentje" om deze strip te bestellen. Het reuzenmaal » De keuken van de duivel 1 » Auteur(s): Marie, Karl » Uitgeverij: Medusa De Keuken Van De Duivel is een maffiaepos die alle juiste elementen heeft voor een epos: jongen verliest vader door een afrekening, hij wordt met zijn broertjes opgevangen door de plaatselijke godfather, de maffioso di...

INFORMATIE

AUTEUR
Onbekend
DIMENSIE
9,27 MB
BESTANDSNAAM
De keuken van de duivel 001 Het reuzenmaal.pdf

OMSCHRIJVING

Kroniek van de verwoeste jeugd van een jongen die zijn uiterste best doet om in het door de maffia geteisterde Amerika van de Drooglegging te overleven.New York 1931. De jonge Anthony Poucet ziet hoe zijn ouders door een kogelregen worden gedood tijdens een uit de hand gelopen afrekening tussen bootleggers. Niemand in Little Italy had er een moment minder om geslapen, als deze banale moord niet een verschrikkelijke bendeoorlog ontketent. Deze doortastende jongen is namelijk vastbesloten zijn lot in eigen handen te nemen. Een bloedige en adembenemende kruistocht leidt hem van het ene drama naar het andere. Ten slotte kruist hij ook het pad van een zekere Al Capone...Maak kennis met deze knap vertelde, duistere reeks vol wervelende actie.

Wil je het boek lezen?De keuken van de duivel 001 Het reuzenmaal in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Onbekend. Lezen De keuken van de duivel 001 Het reuzenmaal Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN