Wildvreemd

Wildvreemd - Carina Stander | Northernlights300.org

...r men jaren later nog over praat. Door vele verzoeken van buitenaf hebben wij als organisatie besloten om dit feest weer in leven te blazen ... Twee joodse zusjes in een wildvreemd land | Trouw ... . Het heeft even geduurd maar hier zijn we dan, BIGGER&BETTER.. Eén van de dingen waar Wildvreemd bekend voor stond en staat is haar unieke ... Review Twee joodse zusjes in een wildvreemd land. Het onlangs verschenen 'Een eiland in zee' van de Zweedse Annika Thor is het eerste deel van een trilogie over de lotgevallen van twee joodse ... Jeroen roert kwistig in de potten en pannen terwijl Marianne de tafel dekt. Echt proefkoken is het niet, want met de kerstdagen komt er ... WildVreemd ... ... Jeroen roert kwistig in de potten en pannen terwijl Marianne de tafel dekt. Echt proefkoken is het niet, want met de kerstdagen komt er echt iets feestelijks op tafel. Voor Marianne en Jeroen én ... Bij de politierechter komen elke dag zaken langs die niet wereldschokkend zijn, maar vaak wel herkenbaar. Zoals deze zaak uit de oude doos. WildVreemd. 18 oktober 2015 · IT FINALLY WORKS ON FACEBOOK ! For everyone that didn't understand what the fuzz was about. This is the 360º video we made for Steye & the Bizonkid. Now you can start exploring our magical 360º world yourself on FB. Made with love so please share if you dare! Wildvreemd. Bijenvrouw, scharlakenvrouw, of Honey: zo wordt de jonge vrouw met de lange, donkere haren genoemd die haar intrek heeft genomen in een krakkemikkig hutje in De Ruig, een onherbergzaam natuurgebied in Zuid-Afrika. Ze heeft een litteken in haar hals, en spreekt geen woord. E?n keer per maand bezoekt ze de markt in het dorp om honing te verkopen. Wildvreemd, geschreven door Carina Stander, was een bijzonder boek met veel unieke personages. Het ging snel (soms misschien een beetje té), maar het verhaal was erg duidelijk en de spanningsboog was goed opgebouwd....

INFORMATIE

AUTEUR
Carina Stander
DIMENSIE
4,25 MB
BESTANDSNAAM
Wildvreemd.pdf

OMSCHRIJVING

Bijenvrouw, scharlakenvrouw, of Honey: zo wordt de jonge vrouw met de lange, donkere haren genoemd die haar intrek heeft genomen in een krakkemikkig hutje in De Ruig, een onherbergzaam natuurgebied in Zuid-Afrika. Ze heeft een litteken in haar hals, en spreekt geen woord. Eén keer per maand bezoekt ze de markt in het dorp om honing te verkopen. Waar komt ze vandaan? Is het een heks of een hoer? Vergiftigt ze kinderen?Als er brand uitbreekt in De Ruig wijzen alle dorpelingen de bijenvrouw aan als de schuldige. Maar de ogenschijnlijke idylle van de ruige, ongerepte natuur blijkt gruwelijke geheimen teverbergen... In een intense en lyrische monoloog vertelt de bijenvrouw haar geschiedenis, die samenhangt met de wrede oorlog in Mozambique.Carina Stander (1976) is beeldend kunstenaar, dichter, journalist en romanschrijver. Haar journalistieke werk werd diverse malen bekroond. Wildvreemd, haar romandebuut, is veel geprezen in Zuid-Afrika.Riet de Jong vertaalde eerder onder veel meer werk van Marlene van Niekerk en Ingrid Winterbach. In 2011 won zij de belangrijkste Nederlandse onderscheiding voor vertalers, de Martinus Nijhoff Prijs.

Wil je het boek lezen?Wildvreemd in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Carina Stander. Lezen Wildvreemd Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN