Vantoen.nu 1 - Moderne natuurwetenschappen

Vantoen.nu 1 - Moderne natuurwetenschappen - I. Asimov | Northernlights300.org

...fficiële termen: de astronomie, de geologie en de geofysica ... bol.com | Vantoen.nu - Moderne Fysica I, F. Katscher ... ... . Apostolische vaders deel 1 ebook - A.C. Duker .pdf. Arabische Lente download PDF Jan Eikelboom. Arbotreffers boek .pdf. Ars Aequi Geschetst - Verbintenissenrecht geschetst download PDF H.N. Schelhaas. Baby- en kinderverzorging & opvoeding boek .epub Benjamin Spock. Moderne natuurwetenschappen (Vantoen.nu): Amazon.es: I. Asimov: Libros en idiomas extranjeros Moderne natuurwetenschappen III (Vantoen.nu) | Asimov, I. | ISBN: 9789031503421 | Kostenloser Versan ... Moderne natuurwetenschappen | 2 ... .nu) | Asimov, I. | ISBN: 9789031503421 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon. Vantoen.nu. Moderne natuurwetenschappen 2 I. Asimov. Vantoen.nu. Moderne natuurwetenschappen 2 I. Asimov . Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis. € 15,99. Bezorgen: Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis ... 'Moderne natuurwetenschappen 2' door I. Asimov - Onze prijs: €15,99 - Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, volgende dag in huis...

INFORMATIE

AUTEUR
I. Asimov
DIMENSIE
3,65 MB
BESTANDSNAAM
Vantoen.nu 1 - Moderne natuurwetenschappen.pdf

OMSCHRIJVING

"Vantoen.nu 1 - Moderne natuurwetenschappen 90e druk is een boek van Isaac Asimov uitgegeven bij Uitgeverij het Spectrum. ISBN 9789031506736 Wat is natuurwetenschap? Deze vraag stelt Asimov uitdrukkelijk voor alvorens met de lezer het panorama van de moderne natuurwetenschappen te gaan bezien. En terecht. We moeten er ons allereerst goed van bewust zijn wat natuurwetenschappen ww l is al, waarvoor ze ""dient"" en dat men niet van haar mag verwachten. Op dit gebied zijn vergissingen begaan, vergissingen waarvan wij kunnen leren. Daarom beginnen we met een overzicht van de groei der idee n van de Grieken tot heden, om zo te komen tot een juiste formulering van het begrip ""natuurwetenschap"". Trouwens, deze ""historische"" meethode is door het gehele boek heen te vinden: een wetenschappelijk begrip wordt pas goed duidelijk als we tevens zien hoe het ontstaan en gegroeid is.Het is geen geringe onderneming om een overzicht te geven van het onvoorstelbaar uitgestrekte terrein van de moderne natuurwetenschappen om een zodanige wijze, dat de lezer ook inderdaad een overzicht krijgt zonder verward te worden door de grote hoeveelheid stof, en tevens een inzicht in de belangrijke idee n. Asimov staat echter bekend om zijn vermogen om helder en duidelijk de hoofdzaken te behandelen en onder het schijnbaar gemoedelijke praatje door, de lezer te vertellen waar het nu eigenlijk om gaat.In dit eerste deel komt allereerst het heelal aan de beurt, waarna we afdalen naar de aarde om haar samenstelling en haar dampkring te bekijken. In offici le termen: de astronomie, de geologie en de geofysica. Vervolgens bezien we de bouwstenen waaruit alles is opgebouwd: de scheikundige elementen en hoe zij zich kunnen samenvoegen tot verbindingen. Dit is dus de chemie. - de natuurkunde en de technische wetenschappen zijn gereserveerd voor het tweede deel."

Wil je het boek lezen?Vantoen.nu 1 - Moderne natuurwetenschappen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur I. Asimov. Lezen Vantoen.nu 1 - Moderne natuurwetenschappen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN