Opsnuiven

Opsnuiven - Emma Crebolder | Northernlights300.org

...uur opsnuiven in Wenen, het hart van het Habsburgse Rijk, of in Graz rondstruinen met de grootste middeleeuwse binnenstad van Midden-Europa ... Erasmus MC - patiëntfolder: Neus spoelen met zout water ... . Faites le plein de culture à Vienne, le cœur de l'empire des Habsbourg, ou explorez Graz et partez à la découverte du plus grand quartier médiéval d'Europe centrale. Dit parkeerdek in Elst is omgetoverd tot beachclub; vakantiegevoel opsnuiven tussen de palmen . ELST - Zodra de zon begint te schijnen, zoeken de eerste mensen een plekje op het fonkelnieuwe ... Vertalingen van 'opsnuiven' in het gra ... Wat is de betekenis van opsnuiven - Ensie ... . ELST - Zodra de zon begint te schijnen, zoeken de eerste mensen een plekje op het fonkelnieuwe ... Vertalingen van 'opsnuiven' in het gratis Nederlands-Engels woordenboek en vele andere Engelse vertalingen. Heb je last van een verstopte neus? Dan kan spoelen met een zoutoplossing een uitkomst bieden. Lees hier alles over je neus spoelen! Opsnuiven (snoof op, heeft opgesnoven), in den neus ophalen : water opsnuiven; den geur van iets opsnuiven; (fig.) dit kan hij opsnuiven, dit kan hij zich voor gezegd houden, deze toespeling is op hem gemunt; — door snuiven opmaken of verbruiken; (fig.) opsporen, vinden. opsnuiven: alle werkwoordsvormen. Op mijnwoordenboek kun je eenvoudig Werkwoorden vervoegen in het Nederlands, Frans, Duits, Engels en Spaans. Woordenboek Nederlands Engels: cultuur opsnuiven. Uw gratis, snelle en simpele vertaal woordenboek Als u wordt aangeraden uw neus te spoelen met een zoutoplossing is dat om uw neusbijholten (de 'inwendige neus') schoon te houden en korstjes en infecties te voorkomen. Het spoelen van de neusbijholten kan het best gebeuren met een ruime hoeveelheid zoutoplossing.VoorbereidingU kunt de zoutoplossing makkelijk zelf maken. Het enige wat u nodig heeft is keukenzout Het Drugsinfoteam geeft persoonlijk advies aan gebruikers van partydrugs zoals xtc, speed en cannabis. Daarbij richten wij ons op het verhogen van kennis en het beperken van de risico's. "opsnuiven" Vertaald van Nederlands naar Engels inclusief synoniemen, uitleg en gerelateerde woorden Vervoeging van het Nederlandse werkwoord 'opsnuiven' in alle werkwoordstijden. opsnuiven vertaling in het woordenboek Nederlands - Duits o...

INFORMATIE

AUTEUR
Emma Crebolder
DIMENSIE
7,68 MB
BESTANDSNAAM
Opsnuiven.pdf

OMSCHRIJVING

Aards, warm, innemend, zinnelijk en intrigerend, wonderlijk rijk aan associaties en pregnante woorden, beelden en indrukken. Opsnuiven is een hartveroverende bundel met gedichten over geur, herinnering en verre oorden. Al met een paar woorden weet Emma Crebolder de materie iedere keer weer tot spreken te brengen.

Wil je het boek lezen?Opsnuiven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Emma Crebolder. Lezen Opsnuiven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN