13 x Schaakmat

13 x Schaakmat - Rik Marvick | Northernlights300.org

...haakmat is een verzameling van 13 spannende kortverhalen van de hand van Rik Marvick, het pseudoniem van Wesley Muyldermans, auteur van o ... Schaak - XS4ALL ... .a. 'De Rechtvaardige Rechters: 75 jaar mysterie en bedrog' en 'De Slachter van Bergen'. Alle kortverhalen hebben een criminineel, duister en fantastisch hoekje, waarbij de hoofdpersonages anderen schaakmat 13 x Schaakmat is een verzameling van 13 spannende kortverhalen van de hand van Rik Marvick, het pseudoniem van Wesley Muyldermans, auteur van o.a. De Rechtvaardige Rechters: 75 jaar mysterie en bedrog en De Slachter van Bergen.Alle kortverhalen hebben een criminineel, duister en ... Boek: 13 x Schaakmat - Geschreven door Rik Marvick ... .a. De Rechtvaardige Rechters: 75 jaar mysterie en bedrog en De Slachter van Bergen.Alle kortverhalen hebben een criminineel, duister en fantastisch hoekje, waarbij de hoofdpersonages anderen schaakmat zetten of zelf schaakmat gezet worden. Tijdens de Algemene Ledenvergaderingen van WSC en Schaakmat is besloten dat beide schaakverenigingen vanaf 1 augustus 2017 samen verder gaan als Schaakmat Westland. Niemand stemde tegen. De Westlandse Schaakcombinatie (WSC) is in 1994 opgericht om met de Westlandse topschakers op landelijk niveau te kunnen meespelen en de talenten voor de regio te behouden. 13 x Schaakmat | ISBN 9789402133622 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Schaakmat De koning van een schaakspe...

INFORMATIE

AUTEUR
Rik Marvick
DIMENSIE
10,94 MB
BESTANDSNAAM
13 x Schaakmat.pdf

OMSCHRIJVING

13 x Schaakmat is een verzameling van 13 spannende kortverhalen van de hand van Rik Marvick, het pseudoniem van Wesley Muyldermans, auteur van o.a. 'De Rechtvaardige Rechters: 75 jaar mysterie en bedrog' en 'De Slachter van Bergen'. Alle kortverhalen hebben een criminineel, duister en fantastisch hoekje, waarbij de hoofdpersonages anderen schaakmat zetten of zelf schaakmat gezet worden. Het boek neemt de lezer mee op een sensationele joyride van mysterie, spanning en onverwachte plotwendingen.Rik Marvick slaagt erin om alle ingredi├źnten van een goede thriller te bundelen in een aantal explosieve kortverhalen.

Wil je het boek lezen?13 x Schaakmat in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rik Marvick. Lezen 13 x Schaakmat Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN