Tropenbruid

Tropenbruid - Susan Smit | Northernlights300.org

...die uiteindelijk samenkomen. Susan Smit heeft niet teleurgesteld ... Broekhuis | Tropenbruid, Susan Smit ... . Tropenbruid. Amsterdam, 1907. Het weesmeisje Anna droomt van een ander, grootser leven. Op een dag reageert ze op een advertentie waarin een ambtenaar in Nederlands-Indië een echtgenote zoekt. Eenmaal in Batavia ontdekt Anna al snel dat haar huwelijk met de starre Willem niets anders is dan een dekmantel voor carrièregekonkel, geheime liefdes en verzwegen familieverbanden. Tropenbruid is de nieuwste roman van Susan Smit. Susan Smit sc ... Winnen: Susan Smits nieuwe roman 'Tropenbruid' ... . Tropenbruid is de nieuwste roman van Susan Smit. Susan Smit schreef al een hele serie romans, waarvan vele over bijzondere vrouwen en hun leven, zoals Elena's vlucht, Gisèle en De eerste vrouw. Ik las ze allemaal met veel plezier, dus ik ben heel blij met deze nieuwe roman. Tropenbruid is een zinderend liefdesverhaal tegen de achtergrond van een onderbelicht deel van onze koloniale geschiedenis. Biografie Susan Smit (1974) is schrijfster en columnist. Ze heeft inmiddels zeventien succesvolle boeken op haar naam staan, zoals de bestsellers Gisèle en De eerste vrouw. Lees „Tropenbruid" door Susan Smit verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Amsterdam, 1907. Het weesmeisje Anna droomt van een ander, grootser leven. Op een dag reageert ze op een advertentie waa... Tropenbruid is een zinderend liefdesverhaal tegen de achtergrond van een onderbelicht deel van onze koloniale geschiedenis. Susan Smit schreef een roman over een eigenzinnige jonge vrouw die morrelt aan conventies ten tijde van de tempo doeloe in Batavia. Smit maakt de klamme hitte in Batavia voelbaar in haar historische roman. Tropenbruid; ISBN 9789048835430 Uitgever Lebowski Druk vanaf 1e Verschenen 20-01-2020 Taal Nederlands Bladzijden 240 pp. Bindwijze Paperback Genre Literaire fictie. Tropenbruid Susan Smit. Amsterdam, 1907. Het weesmeisje Anna droomt van een ander, grootser leven. Op een dag ... Tropenbruid is een fascinerend verhaal dat je aangrijpt, maar toch ook erg gemakkelijk wegleest. De schrijfstijl van Smit is prettig en het verhaal is bovenal goed en gebalanceerd opgebouwd. Geen moment is het te snel, te traag of te oppervlakkig geschreven. Tropenbruid door Susan Smit. Door gebruik te maken van Scholieren.com of door hieronder op 'akkoord' te klikken, ga je akkoord met onze gebruiksvoorwaarden en geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Als je niet alle cookies wilt toestaan,...

INFORMATIE

AUTEUR
Susan Smit
DIMENSIE
6,84 MB
BESTANDSNAAM
Tropenbruid.pdf

OMSCHRIJVING

'Een prachtig verhaal over moed en verlangen, met diepe inzichten over het oude Indië' Yvonne KeulsAmsterdam, 1907. Het weesmeisje Anna droomt van een ander, grootser leven. Op een dag reageert ze op een advertentie waarin een ambtenaar in Nederlands-Indië een echtgenote zoekt. Eenmaal in Batavia ontdekt Anna al snel dat haar huwelijk met de starre Willem niets anders is dan een dekmantel voor carrièregekonkel, geheime liefdes en verzwegen familieverbanden. Tropenbruid is een zinderend liefdesverhaal tegen de achtergrond van een onderbelicht deel van onze koloniale geschiedenis.

Wil je het boek lezen?Tropenbruid in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Susan Smit. Lezen Tropenbruid Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN