Man in het zadel

Man in het zadel - Paul van Hooff | Northernlights300.org

...037467) geschreven door Paul van Hooff bestel je op bruna ... Man in het zadel eBook by Paul van Hooff - 9789492037220 ... ... .nl! Alles achterlaten en vertrekken - het rauwe avontuur tegemoet, vrij van regels, stress en relatieproblemen. Voor velen slechts een droom, maar journalist Paul van Hooff (1964) doet het. Man in het zadel | Paul van Hooff. 60.000 kilometer vrijheid. Zet op mijn lijst . Alles achterlaten en vertrekken - het rauwe avontuur tegemoet, vrij van regels, stress en relatieproblemen. Voor velen slechts een droom, maar journalist Paul van ... Man in het zadel midprice-editie… - voor €9,99 ... . Voor velen slechts een droom, maar journalist Paul van Hooff doet het. Het boek Man in het zadel, geschreven door Paul van Hooff, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Man in het zadel is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Man in het zadel PDF te downloaden op onze website mmark.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Man in het zadel Paul van Hooff Man in het zadel 60.000 kilometer vrijheid • • • Uitgeverij Brandt Amsterdam 2014 Het AD: De Moto Guzzi, alias Guus, speelt nu de hoofdrol in één van de allerbeste reisboeken die de afgelopen jaren in het Nederlands zijn verschenen: Man in het Zadel met een Moto Guzzi v7, 40 Jaar Jong. Bezoekers van deze avond kunnen het reisverhaal nog een keer in boekvorm herbeleven en M.C. Promotie zorgt voor een leuke verrassing. Het beste fietszadel en meer tegen zadelpijn. Veel mensen kennen het gevoel, na uren op de fiets (of al veel eerder) heb je het helemaal gehad met het fietsen. De prachtige natuur en de aardige mensen om je heen ten spijt, zit (je wilt niet meer zitten verdorie!) je alleen nog maar te denken aan het steeds ongemakkelijker en zelfs pijnlijke gevoel aan je achterste. Man in het zadel | ISBN 9789492037060 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Man in het zadel. Alles achterlaten en vertrekken - het rauwe avontuur tegemoet, vrij van regels, stress en relatieproblemen. Voor velen slechts een droom, maar journalist Paul van Hooff doet het. Zijn plan: met zijn trouwe metgezel 'Guus', een Moto Guzzi V7 uit 1975, toeren van de noordelijkste plaats van Alaska naar de zuidelijkste punt van Argentinië. Het is overduidelijk dat Paul van Hooff, schrijver van het boek 'Man in het zadel', deze pagina niet goed doorgenomen heeft. Deze beste man, freelance (motor)journalist, had even genoeg van zijn schrijversbestaan en besloot op 41 jarige leeftijd eindelijk zijn langgekoesterde droom waar te maken. Man in het zadel 60.000 kilometer vrijheid. Prijs: € 20,00: Uitverkocht Beschrijving Man in het zadel Alles achterlaten en vertrekken - het rauwe avontuur tegemoet, vrij van regels, ...

INFORMATIE

AUTEUR
Paul van Hooff
DIMENSIE
9,95 MB
BESTANDSNAAM
Man in het zadel.pdf

OMSCHRIJVING

Alles achterlaten en vertrekken – het rauwe avontuur tegemoet, vrij van regels, stress en relatieproblemen. Voor velen slechts een droom, maar journalist Paul van Hooff doet het.Zijn plan: met zijn trouwe metgezel "Guus', een Moto Guzzi V7 uit 1975, toeren van de noordelijkste plaats van Alaska naar de zuidelijkste punt van Argentinië. Van Hooff lives his dream – in een verhaal dat leest als een road novel.Maar hoe vrij en ongebonden is hij werkelijk? Is zijn avontuur niet gewoon een vlucht? Op het einde van zijn reis wacht hem een verrassing die zijn leven voorgoed zal veranderen."Eén van de allerbeste reisboeken die de afgelopen jaren in het Nederlands zijn verschenen: Man in het zadel. Hoewel het boek gaat over de belevenissen van Paul van Hooff en zijn motor, leest het eerder als een roman. Eindelijk een boek dat ver weg blijft van de grootste valkuil van de reisschrijverij: het kijk-mij-nou-eens-iets-bijzonders-doen-syndroom.'– Hans Avontuur, AD"Ik roep Paul van Hooff uit tot reisschrijver van het jaar.'– Herman Brusselmans in Playboy"In Man in het zadel vertelt hij zijn adembenemende verhaal. Voor wie zijn artikelen in ons blad miste: dit slaat alles.' – KRO magazine"Het boek is een absolute aanrader voor liefhebbers van avontuur en motorrijders, maar zou zeker ook in de boekenkast van elke zichzelf respecterende reiziger moeten staan.' – Traveljunks.nlSchrijver en journalist Paul van Hooff (1964) schreef met Man in het zadel een instant klassieker. In 2018 verscheen de langverwachte opvolger Van hier tot Tokio, die ook unaniem enthousiast werd ontvangen.

Wil je het boek lezen?Man in het zadel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Paul van Hooff. Lezen Man in het zadel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN