Dyslexie als kans

Dyslexie als kans - Brock L. Eide | Northernlights300.org

...ijkt dat dyslexie je op sommige gebieden juist een grote voorsprong oplevert ... Durf te tekenen! | EGO VICI COACHING ... . Dit baanbrekende boek is geschreven door twee neurowetenschappers die jarenlang ... Dyslexie als kans. Het dyslectische brein verklaard Albert Einstein en Leonardo da Vinci hadden dyslexie. Dat stellen de de auteurs van Dyslexie als kans. En volgens hen is dat niet zomaar toeval. Mensen... Brock L. Eide is een geweldige auteur. Download en lees het boek Dyslexie als kans op onze website boek-durf.be. ... bol.com | Dyslexie als kans (ebook), Brock Eide ... ... . Download en lees het boek Dyslexie als kans op onze website boek-durf.be. Helemaal vrij. U vindt Dyslexie als kans in PDF, ePUB, MOBI. Als je dyslexie hebt, dan heb je moeite met lezen en schrijven. Toch zijn er volgens de makers van het nieuwe boek 'Dyslexie als kans' ook veel voordelen aan dyslexie. Als er sprake is van dyslexie bij beide ouders dan verdubbelt deze kans en ligt deze op ongeveer 80%. Indien een of beide ouders dyslexie hebben is het daarom belangrijk om gedurende de eerste jaren van het leven van een kind goed op te letten welke andere kenmerken er voorkomen, zodat er op tijd gestart kan worden met een goede behandeling. Dyslexie als kans. Het Engels boek van de neuropsychologen Brock Eide & Fernette Eide over de positieve kanten van dyslexie is er nu ook in het Nederlands: 'Dyslexie als kans'.Sinds april 2019 is het beschikbaar. Bestel het bij de HOI Fondation, die zich heeft ingezet voor deze vertaling. Als één ouder dyslexie heeft, dan is de kans 40 tot 50 procent dat het kind het ook krijgt. Bij twee ouders met dyslexie wordt die kans nog veel groter namelijk 80%. Als er nergens in de familie dyslexie zit (dus ook opa's, oma's, ooms of tantes) is de kans erg klein dat het kind het wel heeft. Dyslexie komt vaker voor bij jongens dan bij meisjes en er zijn sterke aanwijzingen dat het erfelijk is. Kinderen met dyslexie in de familie hebben een tien keer zo grote kans om dyslectisch te zijn als kinderen zonder dyslexie in de familie. De kans dat een jongen dyslectisch is als zijn vader het ook is, is wellicht 50%. Dyslexie als kans | ISBN 9789492493699 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Dit baanbrekende boek is geschreven door twee neurowetenschappers die jarenlang onderzoek hebben gedaan naar dyslexie. Ze laten zien hoe dyslecten cognitieve eigenschappen hebben die juist vele kansen kunnen bieden. Hoe… Dyslexie als kans. Bekijk alles van Brock Eide, Fernette Eide. ISBN. 9789492493699. Laat als eerste een recensie achter. Toevoegen om te vergelijken. Ga naar het einde van de afbeeldingen-gallerij. Dit product is momenteel niet op voorraad _ View the alternatives below....

INFORMATIE

AUTEUR
Brock L. Eide
DIMENSIE
11,16 MB
BESTANDSNAAM
Dyslexie als kans.pdf

OMSCHRIJVING

Als iemand de diagnose dyslexie krijgt, zien we dat meestal alleen als een probleem. Maar wist je dat veel succesvolle architecten, advocaten, chirurgen en zelfs bekende auteurs dyslectisch zijn? Dat is geen toeval: uit onderzoek blijkt dat dyslexie je op sommige gebieden juist een grote voorsprong oplevert.Dit baanbrekende boek is geschreven door twee neurowetenschappers die jarenlang onderzoek hebben gedaan naar dyslexie. Ze laten zien hoe de hersenen van dyslectische mensen simpelweg anders zijn gestructureerd, waardoor ze niet alleen het geschreven woord anders waarnemen, maar bijvoorbeeld ook:★ een veel beter ruimtelijk inzicht hebben,★ verbanden kunnen leggen die anderen missen,★ goede narratieve denkers zijn,★ supercreatief zijn.Dit boek laat zien hoe dyslecten beter kunnen worden in dyslectisch zijn. Op school, op het werk en thuis.Brock Eide en Fernette Eide zijn neurowetenschappers en internationaal erkende autoriteiten op het gebied van dyslexie en leerverschillen. Ze zijn de oprichters van de non-profit The Dyslexic Advantage, een van 's werelds grootste organisaties en online community's op het gebied van dyslexie.

Wil je het boek lezen?Dyslexie als kans in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Brock L. Eide. Lezen Dyslexie als kans Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN