De moed van het weesmeisje

De moed van het weesmeisje - Anne Jacobs | Northernlights300.org

...haar geld verdient in de textiel. Terwijl Marie haar plaats zoekt te midden van de hardwerkende bedienden, bereidt Katharina, de mooie, jongste dochter van de Melzers, zich voor op het balseizoen waarin ze aan de buitenwereld zal worden ... De moed van het weesmeisje | Jacobs Anne | download ... ... Lees „De moed van het weesmeisje" door Anne Jacobs verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Het is 1916 en de villa is veranderd in een militair ziekenhuis. Marie heeft het beheer van de fabriek op zich genomen t... De moed van het weesmeisje is het avontuurlijke en ontroerende vervolg op 'Het weesmeisje', dat werd omarmd door meer dan 15.000 lezers in Nederland en België. Specificaties. ISBN-nummer: 9789401610933 ; Verschijningsdatum: 5/09/201 ... Het weesmeisje van Anne Jacobs | Boek en recensies | Hebban.nl ... ... De moed van het weesmeisje is het avontuurlijke en ontroerende vervolg op 'Het weesmeisje', dat werd omarmd door meer dan 15.000 lezers in Nederland en België. Specificaties. ISBN-nummer: 9789401610933 ; Verschijningsdatum: 5/09/2019 ... De moed van het weesmeisje Geschreven door Anne Jacobs Nieuw! (niet gelezen/gebruikt!) ISBN 9789401612883 Paperback, 413 pagina's Omschrijving: Het is 1916 en de villa is veranderd in een militair ziekenhuis. Marie heeft het beheer van de fabriek op zich genomen terwijl Paul zich aan het front bevindt. Bestel De moed van het weesmeisje van Anne Jacobs. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Het is 1916 en de villa is veranderd in een mi...

INFORMATIE

AUTEUR
Anne Jacobs
DIMENSIE
11,65 MB
BESTANDSNAAM
De moed van het weesmeisje.pdf

OMSCHRIJVING

Het is 1916 en de villa is veranderd in een militair ziekenhuis. Marie heeft het beheer van de fabriek op zich genomen terwijl Paul zich aan het front bevindt. De dochters van het huishouden zorgen samen met het personeel voor de gewonden. Ze houden hoop, tot triest nieuws hun oren bereikt: Maries zwager is aan het front omgekomen en Paul is als krijgsgevangene in handen van de Russen.Terwijl Marie worstelt om het erfgoed van het gezin te behouden en de hoop op een hereniging met Paul niet op te geven, komt Ernst von Klippstein naar de villa. En hij lijkt erg op Marie gesteld te zijn…Het is 1916 en de villa van de familie Melzer is veranderd in een militair ziekenhuis. Marie heeft het beheer van de fabriek op zich genomen terwijl Paul zich aan het front bevindt. De dochters van het huishouden zorgen samen met het personeel voor de gewonden. Ze houden hoop, tot triest nieuws hen bereikt: Maries zwager is aan het front omgekomen en Paul is als krijgsgevangene in handen van de Russen.Terwijl Marie worstelt om het erfgoed van de familie te behouden en de hoop op een hereniging met Paul niet op te geven, komt Ernst von Klippstein naar de villa. En hij lijkt erg op Marie gesteld te zijn…De moed van het weesmeisje is het avontuurlijke en ontroerende vervolg op 'Het weesmeisje', dat werd omarmd door meer dan 15.000 lezers in Nederland en België.

Wil je het boek lezen?De moed van het weesmeisje in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anne Jacobs. Lezen De moed van het weesmeisje Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN