Abdelhak Nouri

Abdelhak Nouri - Khalid Kasem | Northernlights300.org

...lle voetballers van zijn generatie. Het zou slechts een kwestie van tijd zijn voordat hij definitief door zou breken bij Ajax en ook internationaal naam zou gaan maken ... Abdelhak Nouri - Khalid Kasem - lebowski Publishers ... . Op 8 juli 2017 verandert echter voorgoed zijn leven, ... Abdelhak Nouri is vlot geschreven - mooi, ontroerend. Hartverscheurend. Trouw. Verschillende mensen, verschillende gezichtspunten, verschillende geloofsovertuigingen, verschillende clubs, verschillende posities - ze worden door Abdelhak Nouri, zijn familie en nu ook door dit ontroerende boek tot de dag van vandaag met elkaar verbonden. Broer Nouri: "Steun van iedereen voor Abdelhak niet verdwenen" Ajax staat op het punt om kampioen van Nederland te worden en die titel heeft een meer dan speciaal ti ... bol.com | Abdelhak Nouri, Khalid Kasem | 9789048848782 ... ... . Broer Nouri: "Steun van iedereen voor Abdelhak niet verdwenen" Ajax staat op het punt om kampioen van Nederland te worden en die titel heeft een meer dan speciaal tintje omdat het de 34ste… 09:18 Op 8 juli 2017 veranderde het leven van Abdelhak Nouri voorgoed, toen de destijds twintigjarige middenvelder als gevolg van een hartstilstand in elkaar stortte tijdens een oefenwedstrijd van Ajax ... Dit boek leest echter net als de carrière van Nouri, er had nog zo veel ingezeten. Willem Goedhart. Khalid Kasem - Abdelhak Nouri. Een onvervulde droom. Lebowski Publishers, Amsterdam. 300 blz. € 21,99 (e-book € 9,99). 0 Reacties Abdelhak Nouri. Ajax. 103 fans. Middenvelder, 23 jaar. Je bent fan van Abdelhak Nouri (verwijderen) Carrière. Nieuws. SeizoenClubW. 2016/2017 Ajax 9 0 0 0 . 2016/2017 Jong Ajax 26 10 4 0 . Boekrecensie Abdelhak Nouri Abdelhak Nouri: de verbinder met de olijke lach Abdelhak Nouri in 2017, in een eredivisiewedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Beeld EPA...

INFORMATIE

AUTEUR
Khalid Kasem
DIMENSIE
4,1 MB
BESTANDSNAAM
Abdelhak Nouri.pdf

OMSCHRIJVING

Ontroerend en confronterend verhaal over verdriet, hoop en verbindingAbdelhak Nouri wordt alom beschouwd als een van de meest talentvolle voetballers van zijn generatie. Het zou slechts een kwestie van tijd zijn voordat hij definitief door zou breken bij Ajax en ook internationaal naam zou gaan maken. Op 8 juli 2017 verandert echter voorgoed zijn leven, en dat van zijn familie, wanneer hij tijdens een oefenwedstrijd van Ajax tegen Werden Bremen in het Oostenrijkse Hippach twintig minuten voor het eindsignaal in elkaar zakt op het veld. Niet veel later wordt duidelijk dat hij een hartstilstand heeft gehad met ernstige hersenschade tot gevolg. Het nieuws dat hij nooit meer zal kunnen voetballen slaat in als een bom, niet alleen bij zijn naasten, maar bij fans wereldwijd.Dit boek vertelt voor het eerst het verhaal van Abdelhak vanuit het perspectief van zijn familie en vrienden. Een verhaal over de lange weg die de familie Nouri als migrantengezin afgelegd heeft. Over de droom die zij verwezenlijkt zagen in het onmiskenbare talent van hun zoon. Een verhaal over Abdelhak als voetballer en als mens, over het ongeluk en de nasleep ervan, over de band met Ajax, over verdriet, hoop, geloof en verbinding in tijden van tegenslag.

Wil je het boek lezen?Abdelhak Nouri in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Khalid Kasem. Lezen Abdelhak Nouri Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN