Wij zijn niet als hagedissen

Wij zijn niet als hagedissen - Erika Bianchi | Northernlights300.org

...t als hagedissen' ('Il contrario delle lucertole', vertaald door Manon Smits) is het eerste boek van Erika Bianchi dat in het Nederlands verschijnt ... Hebban.nl - 'Wij zijn niet als hagedissen' is het eerste ... ... . Het is een roman over het onvermijdelijke lot van vier generaties binnen één familie. Over hoe kinderen met de fouten van ouders moeten leren leven. Bij Hebban kun je alvast een sneak preview van het boek lezen! Een nieuwe boekentip: Wij zijn niet als hagedissen van Erika Bianchi, een prachtige, tedere en soms rauwe roman over liefde, verlies en ouderschap. De Bretonse kust, 1948. Het is eind juli, de Tour de France is in volle gang en de achttienjarige Zaro Checcacci, monteur van de Italiaanse ploeg ... Downloaden ePUB PDF Wij zijn niet als hagedissen ... . De Bretonse kust, 1948. Het is eind juli, de Tour de France is in volle gang en de achttienjarige Zaro Checcacci, monteur van de Italiaanse ploeg, ontmoet de jonge Franse serveerster Lena. Wij zijn niet als hagedissen . De Bretonse kust, 1948. Het is eind juli, de Tour de France is in volle gang en de achttienjarige Zaro Checcacci, monteur van de Italiaanse ploeg, ontmoet de jonge Franse serveerster Lena. Negen maanden later wordt Isabelle geboren, maar Zaro wil niets van het kind weten. Wij zijn niet als hagedissen, Erika Bianchi ... . 21,99. Een prachtige, tedere en soms rauwe roman over hoe kinderen met de fouten van ouders moeten leren leven. Leesfragment Bestellen. Op voorraad. Een nieuwe boekentip: Wij zijn niet als hagedissen van Erika Bianchi, een prachtige, tedere en soms rauwe roman over liefde, verlies en ouderschap. Wij zijn niet als hagedissen (Paperback). Een prachtige, tedere en soms rauwe roman over hoe de fouten van ...

INFORMATIE

AUTEUR
Erika Bianchi
DIMENSIE
7,77 MB
BESTANDSNAAM
Wij zijn niet als hagedissen.pdf

OMSCHRIJVING

Een prachtige, tedere en soms rauwe roman over hoe de fouten van ouders op de schouders van kinderen vallen.De Bretonse kust, 1948. Het is eind juli, de Tour de France is in volle gang en de achttienjarige Zaro Checcacci, monteur van de Italiaanse ploeg, ontmoet de jonge Franse serveerster Lena. Negen maanden later wordt Isabelle geboren, maar Zaro wil niets van het kind weten. Tien jaar later besluit Lena dat het genoeg is en zoekt Zaro in Italië op. Die is inmiddels getrouwd en heeft een zoontje. Lena vestigt zich met Isabelle in het dorpje, maar als ze een nieuwe liefde ontmoet, laat ze haar dochter achter. Wanneer Isabelle zelf kinderen krijgt, blijkt haar jeugd ernstige sporen achter te hebben gelaten en lijkt de geschiedenis zich te herhalen. Of toch niet?

Wil je het boek lezen?Wij zijn niet als hagedissen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Erika Bianchi. Lezen Wij zijn niet als hagedissen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN