Voedingsmythes

Voedingsmythes - Martijn B. Katan | Northernlights300.org

...s bekendste voedingsprofessor, Martijn Katan, heeft weer een voedingsboek geschreven ... Afrekenen met de 10 belangrijkste voedingsmythes | Glossy ... ... . Het gaat over voedingsmythes en mochten mythes al de naam hebben lang te leven, dan hebben die over voeding toch wel het allerlangste leven. Kwestie van goed kauwen, dat het goed in je bloed komt. voorproefje op ons nieuwe boek over voedingsmythes. 70 CONSUMENTENGIDS APRIL 2018 MEER LEZEN? Er wordt veel beweerd over voeding, maar wat is nu eigenlijk wetenschappelijk bewezen? Lees meer in het boek '101 mythes over voeding'. Prijs: €21 voor leden, €26,50 voor niet-leden (gratis verzending). Het e-book ... Voedingsmythes - Martijn Katan ... . Prijs: €21 voor leden, €26,50 voor niet-leden (gratis verzending). Het e-book kost €13,50 voor leden Koolhydraten zijn dikmakend, aspartaam is gevaarlijk en E-nummers zijn ongezond. Het zijn mythes over eten die maar niet willen verdwijnen. In het boek 'Voedingsmythes' rekent dr. Martijn B. Katan voor eens en altijd af met deze en 67 andere voedingsmythes. Boek Voedingsmythes van Professor Martijn Katan zelf vol mythes. 11 februari 2018 20 april 2016 door Juglen Zwaan. De media weet voedingsprofessor Martijn Katan vaak te vinden. De reden hiervoor is dat deze man extreme uitspraken doet en dat is vaak goed voor de kijkcijfers. Voedingsmythes. Via via kwam ik in aanraking met het boek 'voedingsmythes' van Martijn Katan. Zoals jullie weten heb ik iets met tuinbouw en volgens manlief heersen er in de voedingsindustrie heel wat mythes, leugens en achterbaks gedoe. Martijn Katan (70) ontzenuwt in een nieuw boek zeventig voedingsmythes. De voordelen van gezond eten voel je vooral als je ouder wordt. Maar wat is gezond? Voedingsmythes. Nieuws over voeding kun je meestal negeren. Sociale media, Google, kranten, radio en tv praten doorlopend over voeding, maar hebben het bijna altijd fout. Dat is de boodschap van het nieuwe boek "Voedingsmythes" van prof. dr. Martijn Katan, emeritus hoogleraar voedingsleer aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Voedingsmythes van Martijn B. Katan (boek, paperback, ISBN 9789035141117). We worden overspoeld met berichten over heilzame of juist schadelijke effecten van eten en drinken. Die zogenaamd... Tag: voedingsmythes Een goede gezondheid is het beste schild tegen een virus! Gepubliceerd op 19 mei 2020 22 mei 2020 door Kay de Lange Categorie: Gezondheid. Nieuwsuur publiceerde afgelopen dinsdag een zeer sterk artikel over de relatie tussen fitheid en het risico op ernstig ziek worden van het Covid-19 virus. Voedingsmythes is een ontnuchterend boek dat het leven kan vereenvoudigen. Prof. dr. Martijn B. Katan is emeritus hoogleraar voedingsleer aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en lid van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen. Voedingsmythes. We...

INFORMATIE

AUTEUR
Martijn B. Katan
DIMENSIE
12,11 MB
BESTANDSNAAM
Voedingsmythes.pdf

OMSCHRIJVING

Maken we ons te druk over voeding? Van verkoudheid tot kanker en van depressie tot impotentie - altijd is er wel iets in ons eten dat we de schuld geven, of dat er juist voor zou zorgen dat het je níet treft. Iedereen heeft een mening over voeding en honderden ondernemers proberen hun etenswaar als 'gezond' te verkopen. maar de zogenaamd gunstige effecten van een levensmiddel zijn vaak niet gebaseerd op harde wetenschappelijke feiten - en de gevreesde nadelige effecten trouwens ook niet. In deze maalstroom van overtuigingen en belangen verdedigt Martijn Katan met verve het doorslaggevende belang van de wetenschappelijke feiten. Als een van Nederlands meest geciteerde en gerespecteerde voedingonderzoekers heeft hij daartoe het gezag. Hij bezit daarnaast het talent om ingewikkelde kwesties simpel en met humor uit te leggen. In zijn nieuwe boek rekent hij af met vijftig voedselmythes: over hormonen in vlees, kleurstoffen, lage bloedsuiker, beauty foods en nog veel meer. Voedselmythes is een ontnuchterend boek dat het leven kan vereenvoudigen.

Wil je het boek lezen?Voedingsmythes in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Martijn B. Katan. Lezen Voedingsmythes Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN