Toen wij nog neanderthaler waren

Toen wij nog neanderthaler waren - Sang-Hee Lee | Northernlights300.org

...must-read voor iedereen die nieuwsgierig is naar waar wij vandaan komen en wat er voor nodig was om ons hier te krijgen ... Boekwinkeltjes.nl - Toen wij nog neanderthaler waren en ... ... . Met Lee als gids ontdekken we dat we als soort altijd in een voortdurende staat van verandering zijn geweest. Reviews. Toen wij nog Neanderthaler waren. door Sang-Hee Lee,Shin-Young Yoon. Bedankt voor het delen! Je hebt de volgende beoordeling en recensie ingeleverd. We zullen ze op onze site publiceren nadat we ze bekeken hebben. Toen wij nog Neanderthalers waren 1-320.indd 5 25-11-19 10:02. 6 toen wij nog neanderthalers waren 17 Stelletje neand ... Toen wij nog Neanderthaler waren eBook door Sang-Hee Lee ... ... . Toen wij nog Neanderthalers waren 1-320.indd 5 25-11-19 10:02. 6 toen wij nog neanderthalers waren 17 Stelletje neanderthalers! 191 18 De onbetrouwbare moleculaire klok 201 19 De denisovamens: de neanderthaler van Azië? 213 20 Hobbits 222 21 Zeven miljard mensen en maar één ras? 231 22 Evolueert de mens nog altijd? 242 Nawoord ... Toen wij nog neanderthaler waren is een must-read voor iedereen die nieuwsgierig is naar waar wij vandaan komen en wat er voor nodig was om ons hier te krijgen. Met Lee als gids ontdekken we dat we als soort altijd in een voortdurende staat van verandering zijn geweest. Lees meer. Boekdetails. Au...

INFORMATIE

AUTEUR
Sang-Hee Lee
DIMENSIE
9,80 MB
BESTANDSNAAM
Toen wij nog neanderthaler waren.pdf

OMSCHRIJVING

Wanneer en waar verschenen onze vroegste voorouders voor het eerst? Wanneer liepen we voor het eerst rechtop? Hoe zijn wij vleeseters geworden? En wat hebben wij gemeen met de neanderthalers? Paleoantropoloog Sang-Hee Lee neemt ons mee op een bijzonder aanstekelijke ontdekkingsreis langs de grootste evolutionaire vraagstukken en belicht ze vanuit verrassende en onverwachte invalshoeken. Zo legt ze uit dat onze behoefte aan sociale interactie voortkomt uit het simpele feit dat grote hersenen, in combinatie met een smal geboortekanaal, ons dwongen hulp te zoeken bij anderen om succesvol te bevallen. Deze en andere inzichten maken Toen wij nog neanderthalers waren tot een must-read voor iedereen die nieuwsgierig is naar waar wij vandaan komen en wat ervoor nodig was om ons hier te krijgen.

Wil je het boek lezen?Toen wij nog neanderthaler waren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sang-Hee Lee. Lezen Toen wij nog neanderthaler waren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN