Mentaal kapitaal

Mentaal kapitaal - Elke Geraerts | Northernlights300.org

... en bedreigd worden. Op dat laatste wijst Weehuizen met nadruk in haar proefschrift ... Mentaal kapitaal - RadioviaInternet.NL ... . Ze ziet veel kansen op hogere productiviteit en efficiency ... Mentaal Kapitaal. 774 likes. Laat je inspireren door bestseller Mentaal Kapitaal; Versterk zo jouw mentale veerkracht en krijg grip op je brein! Het artikel Mental Wealth bespreekt hoe je mentaal weerbaarder kunt worden door mentaal kapitaal op te bouwen. Een beetje mentale training om er klaar voor te zijn als het echt een keer tegen ... Mentaal Kapitaal - Elke Geraerts - (ISBN: 9789401403962 ... ... . Een beetje mentale training om er klaar voor te zijn als het echt een keer tegen zit. Mentaal Kapitaal werd recent uitgebracht op de internationale markt, getiteld Better Minds en wordt momenteel in het Chinees vertaald. Elke weet telkens over het brein te inspireren en inzichten te geven die een levenslange impact kunnen hebben. Andere boeken door Elke Geraerts. Mentaal Kapitaal Voor onze fysieke gezondheid zorgen is 1 ding, maar minstens zo belangrijk in deze bijzondere tijd is onze mentale gezondheid. In deze webinar geeft Remy van G... Mentaal kapitaal is gelukkig geen handboek voor de gestreste werknemer geworden. Integendeel, het is een aanrader voor iedereen die is geïnteresseerd in een in begrijpelijke taal geschreven betoog over de ontwikkelingen in neuropsychologie en stresspreventie. Reacties op: ......

INFORMATIE

AUTEUR
Elke Geraerts
DIMENSIE
10,96 MB
BESTANDSNAAM
Mentaal kapitaal.pdf

OMSCHRIJVING

Neuropsychologe Elke Geraerts over het belang van een veerkrachtig brein De burn-outepidemie neemt ongekende vormen aan. Maar er is een oplossing: hoe groter je mentale weerbaarheid, hoe beter je beschermd bent tegen stress, burn-out en andere mentale problemen. In dit grensverleggende boek toont brein experte Elke Geraerts wat de belangrijkste componenten zijn van mentale veerkracht, en hoe je deze kunt trainen om je mentale kapitaal te vergroten. Recent wetenschappelijk onderzoek toont namelijk aan dat we zelf een aanzienlijke impact hebben op ons mentale kapitaal. Met de juiste mindset kan de kans op een burn-out dus aanzienlijk worden verkleind, en met de juiste aanpak kan burn-out in je bedrijf sterk worden gereduceerd.

Wil je het boek lezen?Mentaal kapitaal in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Elke Geraerts. Lezen Mentaal kapitaal Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN