Kroongetuige

Kroongetuige - Marco Kroon | Northernlights300.org

...ver (vergeefse) liefde, over jaloezie en vooral over een huwelijk dat wordt bedreigd door kinderloosheid ... Kroongetuige Nabil B. als radertje in een 'moordmachine ... ... . Verdachte: 'Plan was Derk Wiersum naar kroongetuige te volgen, niet te doden' De 'spotters' die advocaat Derk Wiersum observeerden toen die in september in Amsterdam-Buitenveldert werd ... De kroongetuige in het Marengo-proces heeft Peter Schouten als nieuwe advocaat. En Peter R. de Vries zal voortaan optreden als adviseur en vertrouwensman van de kroongetuige. Maar het Openbaar Ministerie wil hier niet aan meewerken. Door Wim van de Pol Volgens het OM kan allee ... bol.com | Kroongetuige, Marco Kroon | 9789492107145 | Boeken ... . Maar het Openbaar Ministerie wil hier niet aan meewerken. Door Wim van de Pol Volgens het OM kan alleen een advocaat een kroongetuige bijstaan. En zo lang dat […] En dan weet hij het zeker. "Door die PGP-telefoon heb ik antwoorden gekregen waardoor ik wist dat kroongetuige worden de enige oplossing was," aldus Nabil B. Hij zou het volgende slachtoffer zijn. Bredase Peter Schouten nieuwe advocaat van kroongetuige Nabil B, hij en Peter R. de Vries geven persconferentie over ontwikkeling in zaak Taghi...

INFORMATIE

AUTEUR
Marco Kroon
DIMENSIE
5,89 MB
BESTANDSNAAM
Kroongetuige.pdf

OMSCHRIJVING

Tijdens een staatsgeheime missie in Afghanistan wordt Marco Kroongevangengenomen. Hij doet hiervan melding, maar verzwijgt de zware vernederingen die hij moest ondergaan. Ook zijn vervolgacties houdt hij geheim. Ze leiden tot een dodelijke confrontatie, waarvan hij de sporen zorgvuldig uitwist...Tien jaar later: Kroon meldt alsnog het geweldsincident. Journalisten en experts hebben vrijwel onmiddellijk hun oordeel klaar. Ze noemen hem "mediageil', een gestoorde leugenaar en fantast. Maar wat is er daadwerkelijk gebeurd? Welk persoonlijk drama heeft Kroon verzwegen? En waarom sprak hij zich na zoveel jaren van stilte toch nog uit?Kroongetuige is het waargebeurde en schokkende verslag van een militair die in dienst van zijn land vrijwel alles gaf, maar thuis, in Nederland, niets vond dan beschuldigingen en onbegrip. Dit is zijn verhaal: ongekuist, open, eerlijk en genadeloos. Majoor Marco Kroon (1970) is drager van de Militaire Willems-Orde. Deze oudste en hoogste onderscheiding van ons land is hem toegekend wegens moed, beleid en trouw als commandant van een peloton van het Korps Commandotroepen in Afghanistan, in 2006.

Wil je het boek lezen?Kroongetuige in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marco Kroon. Lezen Kroongetuige Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN