Jaar van het nieuwe verhaal

Jaar van het nieuwe verhaal - Daan Borrel | Northernlights300.org

...ersoonlijk verhaal over haar worsteling met intimiteit, seksualiteit, feminisme en vooral over haar altijd aanwezige, onderhuids smeulende boosheid ... Jaar van het Nieuwe Verhaal - Daan Borrel (2020 ... ... . Jaar van het nieuwe verhaal is een radicaal kwetsbaar doch krachtig boek waarin Daan Borrel de verhalen over vrouwelijkheid, tijd en verbinding afbreekt en opnieuw opbouwt. Leesfragment. Lees hier een fragment uit dit boek. Download de gratis pdf. Download hier Acrobat Reader. Jaar van het nieuwe verhaal is een soort van memoir. Een vrouw blikt terug op het jaar na haar relatiebreuk. Dat combineert ze met het minutieus ... Jaar van het nieuwe verhaal - Chicklit.nl ... . Jaar van het nieuwe verhaal is een soort van memoir. Een vrouw blikt terug op het jaar na haar relatiebreuk. Dat combineert ze met het minutieus bijhouden van één maand, haar menstruatiecyclus. Ze bekijkt hoe ze zich voelt, gedraagt, denkt, vrijt, masturbeert, discussieert,… Ze onderzoekt in hoeverre haar cyclus haar verhaal bepaalt en ... 20 jun. 2020 - De oudejaarsnacht. Een symbolisch verhaal over Oud en Nieuw uit Noorwegen. Een jongen gaat op oudejaarsavond zijn opa en oma opzoeken, ...

INFORMATIE

AUTEUR
Daan Borrel
DIMENSIE
8,68 MB
BESTANDSNAAM
Jaar van het nieuwe verhaal.pdf

OMSCHRIJVING

Een vrouw maakt één jaar na haar relatiebreuk de balans op: isze ondertussen echt geheeld? Heeft ze die ene soort liefde gevondenwaarvoor ze die andere soort liefde achterliet? Op degoede dagen van haar menstruatiecyclus denkt ze van wel: danvoelt ze zich onafhankelijk, opgewekt en wild. Maar tijdens dieandere dagen niet. Dan is haar buik één bonk laaiende spanning,voelt ze zich vervreemd van zichzelf en verlangt ze driftignaar een kind van haar beste vriend. Komt dit verschil in gemoedstoestandvoort uit hormonen of uit verhalen?Jaar van het nieuwe verhaal is een radicaal kwetsbaar dochkrachtig boek waarin Daan Borrel de verhalen over vrouwelijkheid,tijd en verbinding afbreekt en opnieuw opbouwt.

Wil je het boek lezen?Jaar van het nieuwe verhaal in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Daan Borrel. Lezen Jaar van het nieuwe verhaal Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN