De goede zoon

De goede zoon - Rob van Essen | Northernlights300.org

...ssen hebt gehoord. Zijn boeken, welke sterk uiteen kunnen lopen, zijn in Nederland en België al meerdere keren in de prijzen gevallen ... De goede zoon by Rob van Essen - Goodreads ... . Zijn laatste boek, De goede zoon , is weer zo'n boek dat zonder twijfel door velen gewaardeerd zal worden. De goede zoon. Uitgever Atlas Contact, Amsterdam Verschenen 2020 ISBN 9789025459970 Kenmerken 384 pagina's, 21 cm. Vierde druk. Uitgever Uitgeverij Atlas Contact, Amsterdam Verschenen 2019 ISBN 9789025453411 Kenmerken 381 pagina's, 21 cm Aantekening Eerste druk: september 2018. Elfde druk. Uitgever Uitgeverij Atlas Contact, Amsterdam Verschenen In "De goede zoon' trekt Rob van Essen de lezer een omgeving in ... De goede zoon door Rob van Essen (Zeker Weten Goed ... ... . Elfde druk. Uitgever Uitgeverij Atlas Contact, Amsterdam Verschenen In "De goede zoon' trekt Rob van Essen de lezer een omgeving in die dystopische trekken vertoont en tegelijk angstaanjagend herkenbaar is. In een wereld waar invoering van het basisinkomen heeft gezorgd voor lethargie en stijgend museumbezoek reizen twee mannen af naar het zuiden met een geheime opdracht. De goede zoon is bekroond met de Libris Literatuur Prijs 2019. In een wereld waar invoering van het basisinkomen heeft gezorgd voor lethargie en stijgend museumbezoek reizen twee mannen af naar het zuiden met een geheime opdracht. De een kent het echte doel van de reis. De ander heeft net zijn moeder begraven. De naamloze ik-persoon die het woord voert in De goede zoon, is een jaar of zestig en lijkt vastgelopen in de tijd. Hij heeft niets om handen en niemand zit op hem te wachten, zeker niet nu zijn ... 2 oktober verscheen De goede zoon van Rob van Essen (update: De goede zoon werd bekroond met de Libris Literatuurprijs 2019! Kom naar het openbare interview 17 mei).Lees hier een uitgebreid fragment! In De goede zoon trekt Rob van Essen de lezer een omgeving in die dystopische trekken vertoont en tegelijk angstaanjagend herkenbaar is. In een wereld waar invoering van het basisinkomen heeft ... De goede zoon is niet alleen een meeslepend verslag van een tocht door een labyrint vol vreemde gebeurtenissen, maar ook een verrassend autobiografische roman over een zoon die de balans opmaakt na de dood van zijn moeder. Uitvoering: Paperback. Overslaan en naar de inhoud gaan Online ... In 'De goede zoon' trekt Rob van Essen de lezer een omgeving in die dystopische trekken vertoont en tegelijk angstaanjagend herkenbaar is. In een wereld waar invoering van het basisinkomen heeft gezorgd voor lethargie en stijgend museumbezoek reizen twee mannen af naar het zuiden met een geheime opdracht. De een kent het echte doel van de reis....

INFORMATIE

AUTEUR
Rob van Essen
DIMENSIE
7,54 MB
BESTANDSNAAM
De goede zoon.pdf

OMSCHRIJVING

Een tocht door een labyrint vol vreemde gebeurtenissen, maar ook een verrassend autobiografische roman over een zoon die de balans opmaakt na de dood van zijn moeder.'De goede zoon' van Rob van Essen is een meeslepend verslag van een tocht door een labyrint vol vreemde gebeurtenissen, maar ook een verrassend autobiografische roman over een zoon die de balans opmaakt na de dood van zijn moeder. In een wereld waar invoering van het basisinkomen heeft gezorgd voor lethargie en stijgend museumbezoek reizen twee mannen met een geheime opdracht af naar het zuiden. De een kent het echte doel van de reis. De ander heeft net zijn moeder begraven. Samen gaan ze op zoek naar verlossing en vergetelheid, bijgestaan door ironische robots en praatgrage zelfrijdende auto's.

Wil je het boek lezen?De goede zoon in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rob van Essen. Lezen De goede zoon Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN