Bestsellerboy

Bestsellerboy - Mano Bouzamour | Northernlights300.org

...amir uit De belofte van Pisa. Bestsellerboy is een betoverende, opwindende en geestige roman ... De nieuwe roman 'Bestsellerboy' van schrijver Mano ... ... . Een stormachtig verhaal vol seks, spanning en eenzaamheid. Over de liefde, idealen en verscheurdheid van een jonge stadsbewoner. Met Bestsellerboy bewijst Mano Bouzamour definitief zijn bravoure, durf en literaire meesterschap. Mano Bouzamour is een Nederlands-Marokkaanse schrijver en columnist. Op zijn tweeëntwintigste schreef hij zijn alom bejubelde romandebuut 'De belofte van Pisa'. Het boek wordt momenteel verfilmd door regisseur Norbert ter Hall en scenarist Robert Albe ... bol.com | Bestsellerboy (ebook), Mano Bouzamour ... ... . Het boek wordt momenteel verfilmd door regisseur Norbert ter Hall en scenarist Robert Alberdingk Thijm. In zijn nieuwe roman 'Bestsellerboy' voert hij een jongen van de straat op, Mohamed. Bestsellerboy is een slecht geschreven bravoure-roman, waarmee Mano Bouzamour vooral probeert zijn inmiddels verdiende sporen in de literatuur opnieuw onder de aandacht te brengen. Met zichzelf in de hoofdrol. Bestsellerboy is een betoverende, opwindende en geestige roman. Een stormachtig verhaal vol seks, spanning en eenzaamheid. Over de liefde, idealen en verscheurdheid van een jonge stadsbewoner. Met Bestsellerboy bewijst Mano Bouzamour definitief zijn bravoure, durf en literaire meesterschap. Bestsellerboy is het recenseren waard, menen de Betrouwbare Mannetjes Simon Hendriksen en Melle Runderkamp 25 mei 2018, 17:41. De poster voor het boek hing door het hele land. ''Verpletterend' - de Volkskrant.' En dan die schalkse glimlach er onder. Dasje los. Nee, Mano Bouzamour had het goed voor elkaar. Bestel Bestsellerboy Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Vind nuttige klantenrecensies en bekijk beoordelingen voor Bestsellerboy op Amazon.nl. Lees eerlijke, onbevooroordeelde productrecensies van onze gebruikers....

INFORMATIE

AUTEUR
Mano Bouzamour
DIMENSIE
10,44 MB
BESTANDSNAAM
Bestsellerboy.pdf

OMSCHRIJVING

Mohamed Zebbi, een jongen van de straat, heeft één droom: de literaire wereld bestormen. Wanneer zijn debuutroman Mohamed, de proleet verschijnt, is zijn naam in één klap gevestigd. Maar zijn ouders zetten hem uit huis, en door zijn vrienden wordt hij verstoten. Hier begint zijn zwerftocht door Amsterdam op zoek naar een thuis.Bestsellerboy is een betoverende, opwindende en geestige roman. Een stormachtig verhaal vol seks, spanning en eenzaamheid. Over de liefde, idealen en verscheurdheid van een jonge stadsbewoner. Met Bestsellerboy bewijst Mano Bouzamour definitief zijn bravoure, durf en literaire meesterschap.

Wil je het boek lezen?Bestsellerboy in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mano Bouzamour. Lezen Bestsellerboy Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN