Werkboek kortdurende schematherapie

Werkboek kortdurende schematherapie - Jenny Broersen | Northernlights300.org

...ische) gebeurtenissen in het hier-en-nu en in het verleden ... Werkboek kortdurende schematherapie: CGT- technieken ISBN ... ... . Dit werkboek is onderdeel van de behandelmethode Kortdurende schematherapie. Schematherapie is een succesvolle en bewezen effectieve methode voor de behandeling van persoonlijkheidsproblematiek. Gebruikers van dit werkboek krijgen praktische handvatten aangereikt om in therapie bewust te worden van emotionele (problematische) gebeurtenissen in het hier-en-nu en vroeger. Schematherapie in de klinische praktijk. Een complete gi ... BSL Shop | Werkboek kortdurende schematherapie: CGT ... ... . Schematherapie in de klinische praktijk. Een complete gids voor individuele, groeps- en geïntegreerde behandeling met schemamodi. Amsterdam: Uitgeverij Nieuwezijds. Dit werkboek is onderdeel van de behandelmethode Kortdurende schematherapie. Schematherapie is een succesvolle en bewezen effectieve methode voor de behandeling van persoonlijkheidsproblematiek. Gebruikers van dit werkboek krijgen praktische handvatten aangereikt om zich in de therapie bewust te worden van emotionele (problematische) gebeurtenissen in het hier-en-nu en in het verleden. Kortdurende schematherapie bestaat uit een handleiding voor de therapeut, een werkboek CGT-technieken en een werkboek experiëntiële technieken. De werkboeken kunnen los van elkaar worden gebruikt of achtereenvolgend. Beide werkboeken richten zich op het verminderen van de invloed van schema's en modi op het dagelijks leven van cliënten. Dit werkboek is onderdeel van de behandelmethode Kortdurende schematherapie. Schematherapie is een succesvolle en bewezen effectieve methode voor de behandeling van persoonlijkheidsproblematiek. Gebruikers van dit werkboek krijgen praktische handvatten a...

INFORMATIE

AUTEUR
Jenny Broersen
DIMENSIE
9,18 MB
BESTANDSNAAM
Werkboek kortdurende schematherapie.pdf

OMSCHRIJVING

"Werkboek kortdurende schematherapie: experiëntiële technieken 1e druk is een boek van Jenny Broersen uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789036815772 Dit werkboek is onderdeel van de behandelmethode Kortdurende schematherapie. Schematherapie is een succesvolle en bewezen effectieve methode voor de behandeling van persoonlijkheidsproblematiek. Gebruikers van dit werkboek krijgen praktische handvatten aangereikt om in therapie bewust te worden van emotionele (problematische) gebeurtenissen in het hier-en-nu en vroeger. Zij leren deze gebeurtenissen te herkennen en ermee om te gaan. Er wordt gewerkt met historische rollenspelen, meerstoelentechniek, imaginatie-oefeningen en beeldende technieken.Iedereen heeft gevoelige snaren. Deze gevoelige snaren, zogeheten ""schema's', bepalen hoe mensen in het dagelijks leven functioneren. Triggering van deze schema's kan iemand in bepaalde gemoedstoestanden (modi) brengen. Sommige mensen ondervinden in hun dagelijks leven zo'n last van hun schema's en modi dat er sprake is van een persoonlijkheidsstoornis. Het accent van dit werkboek ligt op de (therapeutische) relatie en de experiëntiële technieken uit de schematherapie. Het is zowel te gebruiken voor individuele- als groepstherapie.Kortdurende schematherapie bestaat uit een handleiding voor de therapeut, een werkboek CGT-technieken en een werkboek experiëntiële technieken. De werkboeken kunnen los van elkaar worden gebruikt of achtereenvolgend. Beide werkboeken richten zich op het verminderen van de invloed van schema's en modi op het dagelijks leven van cliënten."

Wil je het boek lezen?Werkboek kortdurende schematherapie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jenny Broersen. Lezen Werkboek kortdurende schematherapie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN