Stillhouse Lake

Stillhouse Lake - Rachel Caine | Northernlights300.org

...llhouse Lake. Aan: Typ de naam van één of meer vriend(en) ... Stillhouse Lake (Stillhouse Lake, book 1) by Rachel Caine ... . Onderwerp: Bericht: Sluit venster. Boek. Auteur: Caine, Rachel (1962-) Samenvatting: Als haar man als seriemoordenaar in de gevangenis belandt, wordt het ... Stillhouse Lake ISBN 9789045218441 - Karakter Uitgevers - 352 pagina's - Verschenen: juli 2019 - Vertaald door: Peter de Rijk - Deel 1 in de serie. Misschien wil je dit ook lezen: Honderd stukjes van mij - Lucy Dillon; Meedogenloos - Scott Bergstrom (The Cruelty 1) Stillhouse Lake (Stillhouse Lake, book 1) by Rachel Caine - book cover, description, publication history. Stillhouse Lake is het eerste deel van een trilogie, de v ... Stillhouse Hollow Lake (Belton) - 2020 All You Need to ... ... . Stillhouse Lake is het eerste deel van een trilogie, de volgende delen komen er al aan. Gelukkig maar, want het valt niet mee om dit verhaal in je hoofd af te sluiten. Waar de spanning in het eerste deel van het boek vooral op de achtergrond aanwezig is, sluipt deze naarmate het verhaal vordert steeds verder naar de voorgrond. Stillhouse Lake is the first novel of hers that I have enjoyed. Emily Sutton-Smith's narration is flawless. I repeat, this novel is and outstanding psychological thriller with lots of action and sustained suspense so strong as to be incredible. It is also a great mystery novel. Stillhouse Lake is verkrijgbaar bij de boekhandel voor een adviesprijs van €21,50 voor de paperback en €9,99 voor het e-book. Ik mocht het boek lezen voor de Hebban Leesclub en ontving het boek daarom gratis. Deze recensie is ook op Hebban te vinden. Stillhouse Lake is een huiveringwekkende thriller die allengs aan spanning wint. Die opbouw is door Caine uitstekend gedaan. Haar personages zijn bovendien boeiend en goed gekarakteriseerd. Haar dialogen zijn prima uitgewerkt en bevatten nergens informatie die er niet in thuishoren. Download PDF Stillhouse Lake book full free. Stillhouse Lake available for download and read online in other formats....

INFORMATIE

AUTEUR
Rachel Caine
DIMENSIE
5,73 MB
BESTANDSNAAM
Stillhouse Lake.pdf

OMSCHRIJVING

Gina is een introverte huisvrouw met een gelukkig huwelijk en twee leuke kinderen. Maar dan wordt door een auto-ongeluk het geheime leven van haar man als seriemoordenaar onthuld. Gina's voormalige leven is voorbij, ze begint opnieuw, neemt een nieuwe naam aan, Gwen Proctor, die zich ontpopt als een moeder die door het vuur gaat voor haar kinderen. Nu haar ex in de gevangenis zit, heeft de nieuwe Gwen een toevluchtsoord gevonden in een huis in het afgelegen Stillhouse Lake. Toch blijft ze doelwit van stalkers en internettrollen die denken dat ze iets te maken heeft met de misdaden van haar man. Voorlopig blijft ze erop vertrouwen dat haar kinderen eindelijk rustig kunnen opgroeien. Maar net als ze zich op haar gemak begint te voelen met haar nieuwe identiteit, wordt er een lichaam gevonden in het meer – en komen er dreigende brieven van een maar al te bekend adres. Gwen moet voorkomen dat ze wordt ontdekt – of toekijken hoe haar kinderen het slachtoffer worden van een moordenaar die haar wil kwellen. Eén ding is zeker: ze heeft geleerd hoe ze het kwaad moet bestrijden. En ze zal nooit stoppen.

Wil je het boek lezen?Stillhouse Lake in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rachel Caine. Lezen Stillhouse Lake Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN