Paarden vliegen businessclass

Paarden vliegen businessclass - Olaf Koens | Northernlights300.org

...egen. Geschreven bij Paarden vliegen businessclass ... Paarden vliegen businessclass, Olaf Koens | Donner ... . Een fijn boek waarin de staat van de wereld (rijkdom, armoede, oorlogen, de waarde van mensenlevens) worden gespiegeld aan de situatie voor dieren. Of het dure roofvogels of paarden zijn in de golfstaten, dieren die voor spionage ingezet kunnen worden, of niet. Paarden vliegen businessclass is een ontzettend interessant boek. Gebeurtenissen uit het verleden en het heden worden op een moderne manier besproken, zonder partij te kiezen. De auteur geeft aan dat hij sommige dingen niet ... Paarden vliegen businessclass - Nijgh & van Ditmar ... . De auteur geeft aan dat hij sommige dingen niet begrijpt, maar laat het daarbij zonder daadwerkelijk partijdig te worden. Paarden vliegen businessclass is een tragische en hilarische zoektocht naar de relatie tussen mens en dier in het Midden-Oosten. Over Olaf Koens. Olaf Koens (Châtillon-sur-Seine, 1985) is schrijver en journalist. Hij publiceerde eerder Koorddansen in de Kaukasus. Lees „Paarden vliegen businessclass Verhalen over mens en dier in het Midden-Oosten" door Olaf Koens verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. In Aleppo worden gevechten stilgelegd om dierentuindieren een vrijgeleide te geven naar Turkije. In de Golf worden duize... Paarden vliegen businessclass. Kan een giraffe zelfmoord plegen? Hoe stop je 69 paarden in een vliegtuig? Hoe evacueer je een dierentuin in een oorlogsgebied? In Paarden vliegen businessclass neemt Olaf Koens de lezer mee op een duizelingwekkende tocht langs de rafelranden van het Midden-Oosten - van de stoffige straten van Gaza tot de blinkende woestijn in Qatar, van het kalme Turkse ... Paarden vliegen businessclass is een tragische en hilarische zoektocht naar de relatie tussen mens en dier in het Midden-Oosten. Verschijningsdatum 1-10-2019. ISBN 9789038807102. Artikelnummer: 9789038807102. Over Reinders. Contact 'Paarden vliegen businessclass, Verhalen over mens en dier in het Midden-Oosten' door Olaf Koens - Onze prijs: €21,50 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huisGratis verzending. Paarden vliegen businessclass Verhalen over mens en dier in het Midden-Oosten Olaf Koens. In Aleppo worden gevechten stil...

INFORMATIE

AUTEUR
Olaf Koens
DIMENSIE
8,61 MB
BESTANDSNAAM
Paarden vliegen businessclass.pdf

OMSCHRIJVING

In Aleppo worden gevechten stilgelegd om dierentuindieren een vrijgeleide te geven naar Turkije. In de Golf worden duizenden paarden wanneer het te warm voor ze wordt eersteklas naar een minder warm land gevlogen. Dieren uit een dierentuin in de Gazastrook worden geëvacueerd vanwege de erbarmelijke omstandigheden waarin ze leven, terwijl de grens voor mensen hermetisch is afgesloten. En hoe kan het dat vogels worden verdacht van spionage en in de gevangenis hun lot moeten afwachten?In Paarden vliegen businessclass trekt Olaf Koens langs de rafelranden van het Midden-Oosten – van de stoffige straten van Gaza tot de blinkende woestijn van Qatar, van het kalme Turkse platteland tot de slagvelden in Syrië en Irak. Hij stuit op ontroerende en soms ronduit lachwekkende verhalen waardoor de indruk wordt gewekt dat men meer om dieren dan om mensen geeft. In ieder geval legt het lot van de dieren op een pijnlijke manier de ellende, de hoop en de vrees van een hele regio bloot.Paarden vliegen businessclass is een tragische en hilarische zoektocht naar de relatie tussen mens en dier in het Midden-Oosten.

Wil je het boek lezen?Paarden vliegen businessclass in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Olaf Koens. Lezen Paarden vliegen businessclass Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN