Opvoeden door beginners

Opvoeden door beginners - Rene van der Veer | Northernlights300.org

...erjaardag proberen zindelijk te maken. Het huilen van een baby kan niet verminderd worden door hem of haar rond te dragen ... Opvoeden door beginners - bibliotheek.nl ... . Kittens opvoeden voor beginners Kittens leren in de eerste weken van hun prille leventje erg veel van hun moeder en van hun broertjes en zusjes. Een menselijke hand in hun opvoeding is ook broodnodig: de mama-kat voedt haar kinderen natuurlijk niet naar menselijke maatstaven op. René van der Veer Opvoeden door beginners. zin en onzin van opvoedingsadvies. Gedrukt boek . Genre Non-Fictie Onderwer ... Opvoeden door beginners - Uitgeverij Balans ... . René van der Veer Opvoeden door beginners. zin en onzin van opvoedingsadvies. Gedrukt boek . Genre Non-Fictie Onderwerpen Psychologie algemeen, Opvoeding, Geschiedenis van opvoeding en onderwijs, Pedagogiek, Opvoeding en Onderwijs, Geschiedenis, Kinderverzorging, Adviezen, Ouderschap, Babyverzorging, opvoeding, Onderwijs, Opvoeding Geen enkele ouder is perfect. Opvoeden is iets dat iedereen met vallen en opstaan leert. Ouders die goed voor zichzelf zorgen en genoeg rust en ontspanning krijgen, kunnen makkelijker geduldig, consequent en beschikbaar voor hun kinderen zijn. Medeopvoeders in de omgeving. Opvoeden gebeurt niet alleen in de thuissituatie. Opvoeden door beginners; €9,99 . ISBN 9789460037962 Uitgever De Bezige Bij Verschenen 13-08-2014 Taal Nederlands Bladzijden 228 pp. Bindwijze Ebook EPUB Rubriek Psychologie. Opvoeden door beginners Rene van der Veer zin en onzin van opvoedingsadvies. Babys moeten beslist alleen op hun kamertje ... Van der Veer, R. (2011). Opvoeden door beginners. De zin en onzin van opvoedingsadvies DSpace/Manakin Repository Met Opvoeden door beginners wil de Leidse hoogleraar in de geschiedenisvan de pedagogiek, René van der Veer, zijn lezers via relativeringvan hedendaagse wijsheden geruststellen. Die lezers zoekt hijin brede kring: van 'nieuwbakken en onzekere' ouders, via opa'sen oma's en medewerkers van consultatiebureaus tot 'ervaren' pedagogen Door onze website te blijven gebruiken, stem je hiermee in. Ik wil meer weten over het gebruik van cookies OK, ik begrijp het Gratis levering in België vanaf € 20...

INFORMATIE

AUTEUR
Rene van der Veer
DIMENSIE
9,12 MB
BESTANDSNAAM
Opvoeden door beginners.pdf

OMSCHRIJVING

Baby’s moeten beslist alleen op hun kamertje inslapen. Peuters moet je niet voor hun tweede verjaardag proberen zindelijk te maken. Het huilen van een baby kan niet verminderd worden door hem of haar rond te dragen. Volledige borstvoeding mag maar een paar maanden gegeven worden. Dit zijn enkele van de adviezen die jonge ouders tegen kunnen komen bij het consultatiebureau, in adviesboeken of bij het bezoeken van een opvoedingssite.De adviezen klinken soms overtuigend, maar zijn ze ook ergens op gebaseerd? In dit boek neemt de auteur ons mee op een reis door de geschiedenis en door andere culturen. Veel stellige opvoedingsadviezen blijken niet meer dan tijdgebonden en cultuurgebonden opinies. Weinig beweringen kunnen steunen op gedegen onderzoek. Dat is de conclusie die de auteur trekt na de analyse van vele vermakelijke voorbeelden. Het resultaat is een relativerende gids voor de ouder of grootouder die zich niet gek wil laten maken door de zogenaamde deskundigen.

Wil je het boek lezen?Opvoeden door beginners in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rene van der Veer. Lezen Opvoeden door beginners Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN