Het geluid van vallende sneeuw / De volle maan als beste vriend

Het geluid van vallende sneeuw / De volle maan als beste vriend - Jannie Regnerus | Northernlights300.org

...nd' kijkt de lezer door de ogen van Jannie Regnerus en ondergaat dezelfde betovering die haar destijds overkwam in Japan en Mongolië ... Het geluid van vallende sneeuw / De volle maan als beste ... ... . Het geluid van vallende sneeuw / De volle maan als beste vriend (eBook) Jannie Regnerus is een geweldige auteur. Download en lees het boek Het geluid van vallende sneeuw / De volle maan als beste vriend op onze website pianofortefestival.nl. Helemaal vrij. U vindt Het geluid van vallende sneeuw / De volle maan als beste vriend in PDF, ePUB, MOBI. Noté /5. Retrouvez Het geluid van vallende sneeuw : herinnering aan Japan ; De volle maan als beste vriend : twee jaar in Mongoli ... bol.com | Het geluid van vallende sneeuw, Jannie Regnerus ... ... . Noté /5. Retrouvez Het geluid van vallende sneeuw : herinnering aan Japan ; De volle maan als beste vriend : twee jaar in Mongolië: herinnering aan Japan / twee jaar in Mongolië et des millions de livres en stock sur Amazon.fr. Achetez neuf ou d'occasion Koop nu Het geluid van vallende sneeuw / De volle maan als beste vriend van Jannie Regnerus bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen!...

INFORMATIE

AUTEUR
Jannie Regnerus
DIMENSIE
8,18 MB
BESTANDSNAAM
Het geluid van vallende sneeuw / De volle maan als beste vriend.pdf

OMSCHRIJVING

Twee jaar woonde Jannie Regnerus in Mongolië. Ze leefde in de grauwe hoofdstad Ulaanbaatar en was te gast bij nomadenfamilies op het kleurrijke platteland, zowel op de steppe als in de Gobi-woestijn. Ze beleefde avonturen die zich alleen dáár kunnen afspelen. Later verbleef ze een jaar in Japan en raakte gefascineerd door het schijnbare contrast tussen een bevolking die technologie als vanzelfsprekend omarmt en tegelijkertijd leeft met goden en geesten en magische rituelen in stand houdt. In deze bundeling, die zowel De volle maan als beste vriend als Het geluid van vallende sneeuw bevat, kijkt de lezer door de ogen van Jannie Regnerus en ondergaat dezelfde betovering die haar destijds overkwam.

Wil je het boek lezen?Het geluid van vallende sneeuw / De volle maan als beste vriend in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jannie Regnerus. Lezen Het geluid van vallende sneeuw / De volle maan als beste vriend Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN