Een olifant in mijn keuken

Een olifant in mijn keuken - Francoise Malby-Anthony | Northernlights300.org

...n keuken, geschreven door Françoise Malby-Anthony, koopt u bij Boeken ... Afzuiging - Wat is er allemaal mogelijk? - Keukencoach ... .nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Een olifant in mijn keuken (Paperback). In dit hartverwarmende en ontroerende boek beschrijft Françoise Malby hoe ze alles op alles zet om de... Bestel Een olifant in mijn keuken van Françoise Malby-Anthony. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Een olifant in mijn keuken | Françoise Malby-Anthony Zet op mijn lijst In dit hartverwarmende en ontroerende boek beschrijft Françoise Malby hoe ze alles op alles zet om de olifantenkudde, haar kudde, te beschermen en hoe ze haar droom, een opvangcentrum voor wilde dieren, wil waarmaken. Een olifant in mijn keuken door Françoise Malby-Anthony, EAN 978908 ... bol.com | De olifantenfluisteraar, Lawrence Anthony ... ... . Een olifant in mijn keuken door Françoise Malby-Anthony, EAN 9789089755698. Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer ... Een olifant in mijn keuken - Françoise Malby (met Katja Willemsen) In dit hartverwarmende en ontroerende boek beschrijft Françoise Malby hoe ze alles op alles zet om de olifantenkudde, haar kudde, te beschermen en hoe ze haa...

INFORMATIE

AUTEUR
Francoise Malby-Anthony
DIMENSIE
4,16 MB
BESTANDSNAAM
Een olifant in mijn keuken.pdf

OMSCHRIJVING

In dit hartverwarmende en ontroerende boek beschrijft Françoise Malby hoe ze alles op alles zet om de olifantenkudde, haar kudde, te beschermen en hoe ze haar droom, een opvangcentrum voor wilde dieren, wil waarmaken. Het is het prachtige vervolg op de wereldwijde bestseller De olifantenfluisteraar. Ook dit nieuwe boek raakt je in het hart en laat je niet meer los. Het laatste wat Françoise Malby, een mondaine Française, van het leven had verwacht is dat zij uiteindelijk terecht zou komen in een privé dierenreservaat in Zuid-Afrika. Dat gebeurt echter wel als ze verliefd wordt op natuurbeschermer Lawrence Anthony. Hun ontmoeting zet haar leven op z'n kop. Na Lawrence' onverwachte dood wacht haar de bijna verlammende verantwoordelijkheid om de leiding van het Thula Thula reservaat op zich te nemen. Het lijkt een onmogelijke taak: stropers doden de neushoorns, bewakers weigeren een vrouw als "baas', er zijn grote financiële problemen en de overheid dreigt haar kudde olifanten alsnog te doden. En alsof dit allemaal al niet erg genoeg is blijkt dat Frankie, de leider van de olifantenkudde, haar absoluut niet mag. Françoise moet toegeven dat ze eigenlijk doodsbang is voor de humeurige grijze gigant, die nota bene door Lawrence naar haar is vernoemd. Terwijl haar zelfvertrouwen in de jaren na Lawrence' dood groeit ontdekt Françoise dat ze Frankie al die tijd verkeerd heeft beoordeeld. En de dieren en Thula Thula in de Zuid-Afrikaanse bush leren haar nog meer waardevolle levenslessen…Het werk van Lawrence Anthony werd na zijn overlijden voortgezet door zijn vrouw Francoise Malby. Het boek dat ze samen met de uit Nederland afkomstige Katja Willemsen schreef, wordt wereldwijd vertaald.

Wil je het boek lezen?Een olifant in mijn keuken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Francoise Malby-Anthony. Lezen Een olifant in mijn keuken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN