Ontwerpen en planten voor kleine tuinen

Ontwerpen en planten voor kleine tuinen - Modeste Herwig | Northernlights300.org

...ideeën Terras Ontwerp Prachtige Tuinen. Rhombus ... bol.com | 30 Tuinontwerpen, Carolien Barkman ... ... . Rhombus profielen zijn ruitvormige latten voor zowel een open gevelbekleding en een gesloten gevel (double en triple variant met tong en groef). Dat levert met hun eigen ontwerpen 30 verrassende en inspirerende tuinen op, onderverdeeld in categorieën als 'vrolijk en speels', 'bloemrijk, waterrijk, oer, of gewoon 'tuin met lef '. Elke tuin heeft zijn specifieke charme, dat kan in een verlokkelijke vijver zitten, heerlijk geurende planten, een wild bloemenveld, een bijzondere speelplek of een aangenaam terras. Ontwerpen en planten voor kleine tuinen geeft ... Hoe ontwerp je een kleine tuin? | De Tuinen van Appeltern ... . Ontwerpen en planten voor kleine tuinen geeft naast inspiratie voor een tuinontwerp ook antwoord op veel praktische vragen: hoe laat je de tuin groter lijken, hoe voorkom je inkijk van de buren, welke planten zijn geschikt voor een kleine tuin en hoe maak je een onderhoudsvriendelijke tuin. Inspiratie voor je eigen tuin kun je het beste halen uit goede bestaande tuin voorbeelden. We zetten 10 voorbeelden van tuinen voor je op een rij. Voorbeelden tuin 1: Engelse tuin Engelsen zijn gek op tuinen en tuinieren. Een Engelse tuin staat vol met planten en ziet er daarom erg gezellig en weelderig uit. Mediterrane geuren. Bij een mediterrane tuin denk je ook al snel aan geurende bloemen zoals jasmijn, magnolia, phlomis en verschillende soorten kruidenplanten.Maak gebruik van veel gekleurde of terracotta potten en zet er kruiden in zoals rozemarijn, basilicum en tijm.Eén kruid welke absoluut niet in de mediterrane tuin mag ontbreken is natuurlijk de lavendel. Verbeterpunt voor Ontwerpen en planten voor kleine tuinen. Het boek is niet zo groot. En daardoor zijn de foto's ook niet zo groot. Daardoor vond ik het ondanks de foto's van de tuinen lastig om een goed beeld te krijgen van het resultaat. En dat vind ik echt heel jammer. Want ik had graag echt het hele effect van de verschillende tuinen ... De verschillende grijstinten staan prachtig bij elkaar, en natuurlijk ook bij het huis en de straatstenen. Er is veel aandacht besteed aan textuur; fijn grind, grote stenen en kleinere bakstenen wisselen elkaar af. Zo zit er ondanks het geometrische ontwerp toch wat dynamiek in de tuin. En natuurlijk dragen die mooie planten en bomen hier ook ......

INFORMATIE

AUTEUR
Modeste Herwig
DIMENSIE
11,31 MB
BESTANDSNAAM
Ontwerpen en planten voor kleine tuinen.pdf

OMSCHRIJVING

Maak van je kleine tuin iets groots. In dit ideeënboek met 25 voorbeeldtuinen vind je volop inspiratie voor je eigen tuin. Wat te denken van een tuin in Ibiza-stijl, een mediterrane patiotuin, een recycletuin of een stadstuin met eigen strand? Ontwerpen en planten voor kleine tuinen geeft naast inspiratie voor een tuinontwerp ook antwoord op veel praktische vragen: hoe laat je de tuin groter lijken, hoe voorkom je inkijk van de buren, welke planten zijn geschikt voor een kleine tuin en hoe maak je een onderhoudsvriendelijke tuin. Met heldere fotografie, plattegronden en plantenlijstjes, talrijke tips over materiaalgebruik en een overzichtelijke plantentabel. Hét boek voor heerlijk lang buiten genieten. Een tuin, hoe klein ook, is een fantastisch bezit: je eigen groene paradijs!

Wil je het boek lezen?Ontwerpen en planten voor kleine tuinen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Modeste Herwig. Lezen Ontwerpen en planten voor kleine tuinen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN