LOPEN OP HET WATER

LOPEN OP HET WATER - Lynn Austin | Northernlights300.org

...n prachtige uitvoering door Elise Mannah ... activiteiten 'lopen-op-het-water' - DagjeWeg.NL ... . De opname is gemaakt in de Martinikerk in Franeker. Marco Borsato - Lopen Op Het Water Op basis van je geografische locatie [US] mogen we je van onze licentieverstrekker helaas geen toegang geven tot de teksten. Based on your geographical location [US] we, on request of our licencer, unfortunately can't give you access to the lyrics. Geschreven bij LOPEN OP HET WATER. Mooi boek en toe te passen in mijn eig ... Lied van de week: Lopen op het water - Nederland Zingt ... . Mooi boek en toe te passen in mijn eigen leven. Lynn schrijft op zo'n manier dat het net is of ik met haar mee reis door Israel. De sprongen van heden naar verleden en terug gaan heel natuurlijk. Het heeft mij meer geleerd over Israel en haar inwoners. Heerlijk boek. Lopen op het water Zonlicht zien voor dag en dauw Vliegen zonder vleugels Allemaal door jou Jij onthult me jouw geheimen het is alles wat ik horen wou Ze waren veilig bij me Maar ik deel ze moeiteloos met jou Mijn gedachten en mijn dromen Zijn alleen op jou gericht Ik spring lachend in het diepe Met m'n ogen dicht Dansen op de sterren Op water lopen is onmogelijk. Maar wanneer het water vermengd wordt met maïszetmeel kan het wel. Het water lijkt dan op een soort vloeibaar beton dat het gewicht van de mens kan dragen. Maar, let op: alleen als u vlug bent. Wanneer u over het water loopt, gaat dat prima. [Couplet 1] Bm A/C# D U leert me lopen op het water, A G2 de oceaan is weids en diep. Bm A/C# D U vraagt me alles los te laten, A G2 daar vind ik U en ik twijfel niet. [Refrein] G D A En als de golven overslaan, G D A dan blijf ik hopen op uw Naam. Asus4 G Mijn ziel vindt rust, D A want in de storm bent U dichtbij. G A Bm Ik ben van U en U van mij. 50+ videos Play all Mix - Opwekking 789 - Lopen op het water met tekst YouTube Opwekking 799 - In eeuwigheid met tekst - Duration: 10:21. Opwekking lyrics 17,458 views Het werd een nummer 1-hit in Nederland en bereikte ook de hitparades in Vlaanderen, Duitsland en Frankrijk. Een tweede nummer 1-hit scoorde ze met het lied Lopen op het water, een duet met Marco Borsato ter gelegenheid van het huwelijk van Prins Willem-Alexander en Máxima. Opwekking - Lopen op het water nr 789. U leert me lopen op het water, de oceaan is weids en diep. U vraagt me alles los te laten, daar vind ik U en ik twijfel nie...

INFORMATIE

AUTEUR
Lynn Austin
DIMENSIE
12,27 MB
BESTANDSNAAM
LOPEN OP HET WATER.pdf

OMSCHRIJVING

Lynn Austin schrijft in Lopen op het water heel 'down to earth' over haar twijfels en hoop, waardoor je als christen veel in haar verhalen zult herkennen. Met een aangrijpende eerlijkheid geeft Lynn Austin met Lopen op het water een intieme kijk in haar eigen worsteling. Hoe krijg ik die passie terug? Ze vertelt over spirituele droogte in een tijd van verlies en ongewenste veranderingen. Tijdens haar pelgrimsreis door Israël leest ze op elke plaats waar ze komt uit de Bijbel. Met veel gevoel voor detail verweeft ze naadloos de gebeurtenissen in haar leven met de hoopvolle inzichten die ze in Gods Woord vindt en die haar nieuw geloof en richting voor de toekomst geven. Lynn Austin deed tijdens haar reis door Israël inspiratie op voor haar nieuwe reeks Bijbels-historische romans. De eerste roman uit deze reeks, Zacharia, keer terug, is inmiddels verschenen.

Wil je het boek lezen?LOPEN OP HET WATER in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lynn Austin. Lezen LOPEN OP HET WATER Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN