Leugenaar

Leugenaar - Ayelet Gundar Goshen | Northernlights300.org

...e Israëlische auteur Ayelet Gundar-Goshen (1982) de oorzaken en gevolgen van grote en kleine leugens ... Leugenaar - webcat.hostedwise.nl ... . De grootste leugen in deze roman komt van de zeventienjarige Noefar, die tijdens haar werk in een ijssalon ruzie krijgt met een bekende ... Aan de bron van veel oplichtingszaken staan mensen die met leugens geld weten af te troggelen. In sommige gevallen gaat het om pathologische leugenaars, die een onbedwingbare drang hebben om te liegen. De volgende kenmerken helpen u om dergelijke leugenaars beter te kunnen ontmaskeren.Pathologische l ... Omgaan met een leugenaar: 14 stappen (met afbeeldingen ... ... . De volgende kenmerken helpen u om dergelijke leugenaars beter te kunnen ontmaskeren.Pathologische leugenaars leggen een enorm empathisch vermogen aan de dag, maar handelen… Sophie zamelt geld in om namens de klas een cadeau voor Van Morselts jubileum te kopen. Jamie vermoedt dat Sophie stiekem iets goedkopers haalt, zodat ze geld overhoudt om iets leuks voor zichzelf te halen. Maar hoe bewijst ze dit? Programma: Brugklas Aflevering: Leugenaar...

INFORMATIE

AUTEUR
Ayelet Gundar Goshen
DIMENSIE
4,35 MB
BESTANDSNAAM
Leugenaar.pdf

OMSCHRIJVING

Er zijn mensen die met de vuist op de toonbank slaan en er zijn mensen die erachter staan en vriendelijk vragen: "Waarmee kan ik u van dienst zijn?' De zeventienjarigeijsverkoopster Noefar Sjalev behoort zonder twijfel tot de tweede categorie, onopvallend en dienstbaar. Als op een dag een beroemde zanger het winkeltje binnenkomt en beledigende opmerkingen maakt over haar uiterlijk omdat hij vindt dat ze hem te traag bedient, loopt zij de zaak uit. Hij gaat haar achterna in de veronderstelling dat ze er met zijn biljet van tweehonderd sjekel vandoor is gegaan. Noefars gil alarmeert de buurtbewoners en tot haar verbazing is iedereen ervan overtuigd dat de man haarseksueel probeerde lastig te vallen. En zij besluit hen dat te laten geloven. Voor het eerst in haar leven staat Noefar in het middelpunt van de belangstelling. Haar leugen maakt van de onopvallende, onhandige ijsverkoopster een heuse mediaprinses. Ondertussen eist een van de weinige mensen die weet wat er echt is gebeurd een prijs voor zijn zwijgen. Met zwarte humor en diep inzicht in de menselijke aard beschrijft Leugenaar hoe een klein leugentje een groot verschil kan maken. In een wereld van mediahypes en alternatieve feiten laat de schreeuw van een meisje een hele stad twitteren.

Wil je het boek lezen?Leugenaar in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ayelet Gundar Goshen. Lezen Leugenaar Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN