Dans van woede

Dans van woede - Harriet G. Lerner | Northernlights300.org

...ndingen in de psychoanalyse toont Harriet G ... Tips om woede te beheersen | Mens en Gezondheid: Leven ... . Lerner aan hoe -en waarom onze woede bestaande relationele patronen eerder beschermt dan uitdaagt. Veel vrouwen beschouwen woede als een emotie die zwakte verraadt, machteloosheid aanduidt en dus onderdrukt worden. Aan de hand van de uitkomsten van wetenschappelijk onderzoek en nieuwe, bevindingen in de psychoanalyse toont Harriet G. Lerner aan hoe -en waarom onze woede bestaande relationele patronen eerder beschermt dan uitdaagt. Woede Beheersing. Als je last van woede-a ... Woede. Symptomen, behandeling en valkuilen (2020 update ... ... . Woede Beheersing. Als je last van woede-aanvallen hebt, wil je daar waarschijnlijk zo snel mogelijk van af. Woede-aanvallen kunnen je namelijk behoorlijk in de weg zitten. Gelukkig is er flink wat wetenschappelijk onderzoek beschikbaar over de beste aanpak van woede. Daarnaast heb ik veel cliënten in de praktijk van hun woede-uitbarstingen ... Dans van woede | ISBN 9789060748565 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Veel vrouwen beschouwen woede als een emotie die ...

INFORMATIE

AUTEUR
Harriet G. Lerner
DIMENSIE
12,80 MB
BESTANDSNAAM
Dans van woede.pdf

OMSCHRIJVING

Veel vrouwen beschouwen woede als een emotie die zwakte verraadt, machteloosheid aanduidt en dus onderdrukt worden. Aan de hand van de uitkomsten van wetenschappelijk onderzoek en nieuwe, bevindingen in de psychoanalyse toont Harriet G. Lerner aan hoe -en waarom onze woede bestaande relationele patronen eerder beschermt dan uitdaagt. Ze verklaart ook waarom het voor vrouwen niet alleen moeilijk is om boos te worden, maar ook om hun boosheid te gebruiken om zichzelf sterker en onafhankelijk te maken.

Wil je het boek lezen?Dans van woede in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Harriet G. Lerner. Lezen Dans van woede Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN