Bevrijd door liefde

Bevrijd door liefde - Jan Geurtz | Northernlights300.org

...len en hoe je daarvan kunt leren. Hij behandelt vragen als: ... Bevrijd door liefde - Jan Geurtz | 9789026327926 ... ... ... In Bevrijd door liefde beschrijft Jan Geurtz op toegankelijke wijze de meest voorkomende relatieperikelen en hoe je die kunt benutten voor spirituele groei. Hoe kun je liefdesrelaties aangaan die niet verzanden in een crisis of in een gezapig samenzijn? En hoe geef je elkaar ruim ... Lees „Bevrijd door liefde praktijkboek voor zelfacceptatie en geluk in relaties" door Jan Geurtz verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. In Bevrijd door liefde beschrijft Jan Geurtz op toegankeli ... Bevrijd door Liefde Boek, Zelfacceptatie en Geluk in ... ... . In Bevrijd door liefde beschrijft Jan Geurtz op toegankelijke wijze de meest voorkomende relatieperikelen en hoe je die ... Bevrijd door Liefde is echter een radicaal boek. Waar 'Verslaafd' nog een handleiding is om door via spiritualiteit je geluk in relaties te verbeteren, draait 'Bevrijd' de zaak om: hoe kun je je relaties gebruiken om je te ontwikkelen op het Spirituele Pad? Relaties zijn bijzaak geworden, slechts instrumenten voor je spirituele ... Bevrijd door liefde | ISBN 9789026327926 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. 'Bevrijd door liefde' door Jan Geurtz - Onze prijs: €21,99 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis Fragment uit een interview door Bram van Splunteren voor het Vlaamse TV-programma Canvas.Zie ook www ... Bevrijd door liefde (over Verliefdheid en spirituele beoefening) Jan Geurtz. ... Zijn nieuwe boek 'Bevrijd door liefde' is een praktijkboek voor zelfacceptatie en geluk in relaties. Op toegankelijke wijze beschrijft Jan Geurtz in 'Bevrijd door liefde' de meest voorkomende relatieperikelen en hoe je daarvan kunt leren. Hij behandelt vragen als: waarom laten we door ons eigen gedrag onze liefdesrelaties mislukken? Bevrijd door liefde. Geschreven door Audrey Donate. Liefde is alles. Is dat wat wij echt zijn. Het belangrijkste en krachtigste dat er is. Het mooiste wat er is. Liefde maakt alles goed. Maar soms kan het ook ingewikkeld en pijnlijk zijn. Dat is het niet, maar dat maken wij er zelf van. Liefde maakt kwetsbaar In Bevrijd door liefde beschrijft Jan Geurtz op toegankelijke wijze de meest voorkomende relatieperikelen en hoe je die kunt benutten voor spirituele gr...

INFORMATIE

AUTEUR
Jan Geurtz
DIMENSIE
11,84 MB
BESTANDSNAAM
Bevrijd door liefde.pdf

OMSCHRIJVING

Jan Geurtz is auteur van de bestsellers 'De opluchting', 'De verslaving voorbij', Verslaafd aan liefde' en 'Verslaafd aan denken'. Zijn nieuwe boek 'Bevrijd door liefde' is een praktijkboek voor zelfacceptatie en geluk in relaties. Op toegankelijke wijze beschrijft Jan Geurtz in 'Bevrijd door liefde' de meest voorkomende relatieperikelen en hoe je daarvan kunt leren. Hij behandelt vragen als: waarom laten we door ons eigen gedrag onze liefdesrelaties mislukken? Waarom doet het zo'n pijn als je partner vreemdgaat? En hoe kunnen we liefdesrelaties aangaan die niet verzanden in een crisis of in een gezapig samenzijn? Geurtz helpt je te werken aan een spirituele liefdesrelatie tussen twee zelfstandige mensen, waarin de liefde steeds meer tot bloei komt, en bijdraagt aan het geluk en de ontplooiing van beide partners.

Wil je het boek lezen?Bevrijd door liefde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jan Geurtz. Lezen Bevrijd door liefde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN