Wie wij zijn

Wie wij zijn - Frank Koerselman | Northernlights300.org

...es waar we mee bezig zijn. Wie wij zijn Driehoektraining is een zelfvoorzienende organisatie en allen uitvoerend ... Wie zijn wij | Slagerij Slager ... . Juist door deze praktische aanpak zijn wij in staat om scholen te bedienen met een aantrekkelijk en kwalitatief hoogstaand trainingsaanbod. wie wij zijn Over ons. Skin Life Clinics bestaat uit een team van HBO-opgeleide huidtherapeuten die gespecialiseerd zijn in het behandelen van diverse huidaandoeningen.; onze werkwijze. Met behulp van onze kennis en ervaring en onze nauwe samenwerking met medisch specialisten st ... bol.com | Wie wij zijn, Frank Koerselman | 9789035136991 ... ... .; onze werkwijze. Met behulp van onze kennis en ervaring en onze nauwe samenwerking met medisch specialisten streven wij naar optimale huidzorg. WIE WIJ ZIJN? #WeAreSPIE. SPIE is een multitechnisch dienstverlener. Wat betekent dat eigenlijk? Dat betekent dat SPIE alles kan wat met techniek te maken heeft. En als dienstverlener verkopen we dus geen producten, maar bieden we een dienst aan. Wie wij zijn. Wie is wie? Vragen? Bel 038 - 331 50 20. Maandag tot en met vrijdag van 08.30 - 17.00 uur. Of gebruik het vragenformulier. Mateboer Groep BV is een familiebedrijf dat bestaat uit de drie werkmaatschappijen Bouw, Projectontwikkeling en Milieutechniek. De kracht van de Mateboer Groep BV is dat ... Wie wij zijn. Wij zijn Over Morgen, een snelgroeiend adviesbureau met ruim 85 adviseurs. Wij werken op het snijvlak van gebiedsontwikkeling en de energietransitie. Ons doel is een duurzame leefomgeving die maatschappelijke en technologische ontwikkelingen op toekomstbestendige wijze een plek geeft. Wie zijn we. Wij zijn gewone mensen, uit alle hoeken van het land en van alle leeftijden die zich ernstig zorgen maken over de klimaat- en ecologische crisis. Wij zijn ouders, kinderen, studenten en grootouders die allemaal strijden voor een leefbare toekomst. Wie wij zijn; Mensen; Onz...

INFORMATIE

AUTEUR
Frank Koerselman
DIMENSIE
6,66 MB
BESTANDSNAAM
Wie wij zijn.pdf

OMSCHRIJVING

In Wie wij zijn belicht Frank Koerselman actuele thema's zoals identiteit, levensbeschouwing en zingeving vanuit een bijzondere hoek: hij laat zien hoe de keuzes die we op die terreinen maken, worden bepaald door psychologische behoeften die van nature strijdig zijn. Zo kun je immers moeilijk zowel vrij en onafhankelijk zijn als je veilig en geborgen weten. Hoe meer je voor het ene kiest, hoe onbereikbaarder het andere wordt. Mensen volgen strategie├źn om daarmee om te gaan. Die zijn nogal verschillend en niet altijd even succesvol. Daarom maken samenlevingen zulke keuzes ook collectief. Die bestempelen ze dan tot normen en waarden, maar niet iedereen vaart wel bij de 'correcte' keuze. Want hoe je man of vrouw, zwart of wit, jong of oud zou moeten zijn, sluit soms niet aan op jouw behoeften. Volg je tot elke prijs een autonome koers of houd je je vast aan een stuurman? Verlaat je het schip als de zee je te ruw wordt? Of kun je - ook bij tegenwind - een richting vinden die jouw leven zin geeft? Frank Koerselman is emeritus hoogleraar psychiatrie en psychotherapie.

Wil je het boek lezen?Wie wij zijn in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Frank Koerselman. Lezen Wie wij zijn Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN