Mama worden

Mama worden - Lindsay | Northernlights300.org

... p. 194 (Wat moet ik in orde maken of doen voor de geboorte?), op p ... @mamaworden.nl is on Instagram • 35 posts on their profile ... . 198 ... Gelukkig zijn er de MAMAS, die samen de Beweging van Hoop vormen. Een groeiende beweging, die Zuid-Afrika van onderaf structureel verandert en al meer dan 60.000 kinderen hoop geeft. De MAMAS zorgen voor alles wat nodig is om een kind gezond en kansrijk groot te laten worden. MAMA Claudia vertelt haar verhaal: In Mama worden vertelt ze in alle openheid over haar twijfel, hoop, verdriet en vreugde bij de talrijke pogingen om moeder te worden. Toen Lisa-Marie eindelijk ter wereld kwam, wisten Lindsay en haar ... bol.com | Mama'en, Nina Pierson | 9789000362868 | Boeken ... . Toen Lisa-Marie eindelijk ter wereld kwam, wisten Lindsay en haar partner Kris met hun vreugde geen blijf. In Mama worden vertelt ze in alle openheid over haar twijfel, hoop, verdriet en vreugde bij de talrijke pogingen om moeder te worden. Toen Lisa-Marie eindelijk ter wereld kwam, wisten Lindsay en haar partner Kris met hun vreugde geen blijf....

INFORMATIE

AUTEUR
Lindsay
DIMENSIE
10,71 MB
BESTANDSNAAM
Mama worden.pdf

OMSCHRIJVING

Lindsay is een van de populairste zangeressen in Vlaanderen. In 2018 vierde ze haar tiende verjaardag op het podium. Vorig jaar deelde ze de vreugde van haar moederschap met het brede publiek: in december 2017 werd dochter Lisa-Marie geboren. Achter dit heuglijke nieuws verborg zich een pijnlijk verhaal. Lindsays kinderwens kon niet via natuurlijke weg in vervulling gaan, net zoals de duizenden andere vrouwen in ons land geconfronteerd worden met de problematiek van onvruchtbaarheid. Aan ivf of in-vitrofertilisatie kleeft een taboe en er bestaat een gebrek aan informatie.Lindsay noteerde haar gevoelens in een dagboek. In Mama worden vertelt ze in alle openheid over haar twijfel, hoop, verdriet en vreugde bij de talrijke pogingen om moeder te worden. Toen Lisa-Marie eindelijk ter wereld kwam, wisten Lindsay en haar partner Kris met hun vreugde geen blijf. Kris filosofeert over de uitdaging van het vaderschap en Lindsay toont al haar blijheid bij het moederschap of het mama worden.De ondertitel heeft voor haar een bijzondere betekenis: De weg naar geluk via ivf. Daarvoor verwijst zij naar het UZ Brussel en professor Michel De Vos. Hij beschrijft in een serie columns de stand van zaken van de vruchtbaarheid in Vlaanderen en legt de betekenis van ivf uit.Dit is een boek voor alle vrouwen die bezig zijn met de kinderwens. Een deel van de opbrengst van dit boek staat Lindsay af aan het werk van dokter De Vos in het UZ Brussel.Lindsay (1978) zingt sinds haar zestiende. Ze werd twee keer uitgeroepen tot "beste zangeres van Vlaanderen', telde acht nummer 1-hitnoteringen en scoorde met dertig songs in de Ultra Top 50. Ze bracht het voorbije decennium zeven albums uit. Er zijn er tot op heden meer dan honderdduizend van verkocht.

Wil je het boek lezen?Mama worden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lindsay. Lezen Mama worden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN