Egostrippen

Egostrippen - Rick van Asperen | Northernlights300.org

... onder andere trainingen, coaching en workshops ... egostripper Archives - Acquisitie.org ... . In 2006 kreeg ik van een goede vriendin het boek `een nieuwe aarde` van Eckhart Tolle voor mijn verjaardag. Door dit boek raakte ik zeer geïnspireerd een persoonlijke bijdrage te leveren aan deze beschreven nieuwe aarde. Alleen wist ik toen nog niet hoe. Totdat ik op een dag in het zonnige Amsterdam liep en de term Egostrippen mij binnen viel. Egostrippen biedt ook de training 'De kunst van het luisteren' aan. In deze training staat inzicht in de beweegre ... Egostrippen - Home ... . In deze training staat inzicht in de beweegredenen van de ander centraal. Hoewel beide trainingen separaat van elkaar zijn te volgen, adviseren wij te starten met de training Egostrippen. Egostrippen 1e druk is een boek van Rick van Asperen uitgegeven bij Haystack, Uitgeverij. ISBN 9789461260147 Je probeert het iedereen naar de zin te maken, je partner, je collega's en je vrienden. Geschreven bij Egostrippen. Dit boek leest aan de ene kant heerlijk weg omdat Rick van Asperen de stof behandelt aan de hand van herkenbare situaties en verhelderende metaforen uit de toneelwereld (egostr...

INFORMATIE

AUTEUR
Rick van Asperen
DIMENSIE
5,6 MB
BESTANDSNAAM
Egostrippen.pdf

OMSCHRIJVING

Egostrippen - De kick van je eigen ikJe probeert het iedereen naar de zin te maken, je partner, je collega's en je vrienden. Maar zeg eens eerlijk, word je blij van alle rollen die je dagelijks speelt?Stop met toneelspelen. Lees dit boek en ontdek waar je warm voor loopt. Strip je ego: richt je voortaan op wat jou beweegt en wat je diep in je hart wilt, thuis en op het werk.Auteur Rick van Asperen geeft trainingen en presentaties over egostrippen© in het bedrijfsleven. Hij heeft als trainer en coach al duizenden mensen begeleid bij het ontdekken van hun eigen, unieke drijfveren. Meer weten? Ga naar egostrippen.nl of volg hem via twitter.com/egostrippen.

Wil je het boek lezen?Egostrippen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rick van Asperen. Lezen Egostrippen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN