Alles wordt anders

Alles wordt anders - Dik Bijl | Northernlights300.org

...ologische trends die de wereld zoals wij die kennen aanzienlijk zullen veranderen: de humanoïde robot, zelfrijdende auto's (al in 2020 op de weg??), kunstmatige intelligentie, 3D printen, synthetische biologie, nanotechnologie en ... Uitzending gemist | SpangaS, Alles wordt anders op Nederland 3 ... ... 'Alles wordt totaal anders': futuroloog Yuval Noah Harari schetst de wereld na de coronacrisis. 29-03-2020 07:00 via demorgen.be. Apps worden in tijden van pandemieën beste vrienden met de overheid. Ze geven door waar we zijn geweest, met wie we in contact zijn gekomen, maar ook waar we woedend over worden, of vrolijk. Alles wordt anders. Joris geniet van zijn rit naar school. Mauds campagne is volledig ingestort, maar ze kr ... bol.com | Alles wordt anders, Ben Cramer | CD (album) | Muziek ... . Ze geven door waar we zijn geweest, met wie we in contact zijn gekomen, maar ook waar we woedend over worden, of vrolijk. Alles wordt anders. Joris geniet van zijn rit naar school. Mauds campagne is volledig ingestort, maar ze krijgt hulp uit onverwachte hoek. ... Mo wordt hard aangepakt als zijn ouders achter zijn cryptohandel komen. Laurens laat Elza schrikken op het toilet. Lukt het Maud om Jip van een ... 27-02-2020. Europese fondsindustrie: Alles wordt anders. De Europese fondsindustrie staat volgens Detlef Glow aan de vooravond van ingrijpende veranderingen. De Europese beleggingssector bevindt zich momenteel duidelijk in een overgangsfase. De Europese fondsindustrie zal er in 2030 totaal anders uitzien dan nu. Alles wordt anders, ook bij De Graafschap. COLUMN Terug naar vijftig jaar geleden. Zou het profvoetbal na de coronacrisis zo ver terug worden geworpen? Raymond Willemsen 11-04-20, 07:15 LONDEN (AFN/RTR) - "Alles wordt anders" voor Britse en Europese banken en financieel dienstverleners na de brexit. Dat heeft voorzitter Ursula von der Leyen van de Europese Commissie gezegd ... Joris geniet van zijn rit naar school. Mauds campagne is ingestort. Jip beseft hoe blij hij is met Noor. Kan hij nu eerlijk zijn? Hierin werd geacteerd door Felix Burleson, Raymi Sambo en Stephanie van Eer. Deze uitzending van het programma SpangaS met de titel Alles wordt anders werd uitgezonden op woensdag 29 januari door KRO-NCRV....

INFORMATIE

AUTEUR
Dik Bijl
DIMENSIE
10,55 MB
BESTANDSNAAM
Alles wordt anders.pdf

OMSCHRIJVING

Een golf van nieuwe technologieën staat op het punt onze maatschappij te overspoelen. Ons werk en leven zullen ingrijpend veranderen. Robots en kunstmatige intelligentie nemen een groot deel van de bestaande banen over. Dankzij genetische technologie leven we langer en gezonder. Bent u er klaar voor?In 'Alles wordt anders' beschrijft Dik Bijl zeven van de belangrijkste technologische ontwikkelingen van dit moment: robots, zelfrijdende auto's, kunstmatige intelligentie, 3D-printen, synthetische biologie, nanotechnologie en genomische geneeskunde. Ontwikkelingen die even spectaculair zijn als onafwendbaar. De gevolgen voor onze maatschappij, ons werk en ons leven zullen enorm zijn. Krijgen de optimisten gelijk en scheppen we een duurzaam Athene met een overvloed aan middelen, zinvolle bezigheden en een lang en gelukkig leven? Of wordt onze wereld een Oude Pekela met lethargie, uitzichtloosheid, armoede, criminaliteit en (virtuele) drugs? Volgens Bijl hebben we maar een optie: accepteer de nieuwe technologie en pas je aan zodat je maximaal profiteert van de voordelen. Dik Bijl is arbeids- en organisatiepsycholoog en onderzoekt hoe mensen nu en in de toekomst werken en leven. Hij is een van de grondleggers van Het Nieuwe Werken. Hij adviseert bedrijven en geeft presentaties over de manier waarop individuen en organisaties kunnen inspelen op nieuwe technologische ontwikkelingen.

Wil je het boek lezen?Alles wordt anders in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dik Bijl. Lezen Alles wordt anders Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN