Ricky en Ronnie

Ricky en Ronnie - Luc Deflo | Northernlights300.org

...ending. Luc Deflo (1958-2018) debuteerde in 1999 en ontpopte zich tot een populaire en veelzijdige misdaadauteur ... Ricky en Ronnie van Luc Deflo | Boek en recensies | Hebban.nl ... . Zijn psychologische thrillers vonden doorheen de jaren vele duizenden lezers. Postuum verschijnen, zoals hij dat wenste, nog vier romans van hem. Ricky en Ronnie is daarvan de tweede. Luc Deflo (1958-2018) debuteerde in 1999 en ontpopte zich tot een populaire en veelzijdige misdaadauteur. Zijn psychologische thrillers vonden doorheen de jaren vele duizenden lezers. Postuum verschijnen, zoals hij d ... Recensie van veravb over Ricky en Ronnie | Hebban.nl ... . Zijn psychologische thrillers vonden doorheen de jaren vele duizenden lezers. Postuum verschijnen, zoals hij dat wenste, nog vier romans van hem. Ricky en Ronnie is daarvan de tweede. Ricky en Ronnie. Luc Deflo - Paperback / softback - 288 pagina's. Details Wanneer charmeur Peter zijn minnares Rani voor haar verjaardag trakteert op enkele uren stoeien in een discrete gehuurde kamer, stuurt een stroomstoring hun amoureuze plannen in de war. Ricky en Ronnie - Deflo, Luc (1958-2018) Akkoordverklaring. cWise is een dienst die wordt aangeboden binnen de webcatalogus van uw bibliotheek. cWise wordt geleverd door uw bibliotheek en HKA BV (hierna te noemen HKA of aangeduid met 'we'; of 'wij';). Ricky en Ronnie is daarvan de tweede. Reacties op Ricky en Ronnie. Op ons blog. AMC staat op punt van faillissement wegens pandemie. Nieuwe Chromecast Ultra heet volgens een lek 'Sabrina' Nieuw op Amazon Prime in juni met Joker, Downton Abbey en meer. Zaterdag verschijnt Ricky en Ronnie van Luc Deflo. Eind november zal het een jaar geleden zijn dat de populaire thrillerauteur na een slepende ziekte overl... Ricky en Ronnie; €12,99 . ISBN 9789463831215 Uitgever Van Halewyck Druk vanaf 1e Verschenen 30-08-2019 Taal Nederlands Bladzijden 296 pp. Bindwijze Ebook EPUB met digitaal watermerk Rubriek Thrillers. Ricky en Ronnie Luc Deflo. Wanneer charmeur Peter zijn minnares Rani voor ... 'Ricky en Ronnie' is het tweede postuum verschenen boek van de Vlaamse auteur Luc Deflo (1958-2018). Een misdaadroman met een mysterieus tintje dat het boek spannend en duister maakt en met hier en daar een plotwending. Bekijk de profielen van mensen met de naam Ronnie Ricky. Word lid van Facebook om in contact te komen met Ronnie Ricky en anderen die je mogelijk kent.......

INFORMATIE

AUTEUR
Luc Deflo
DIMENSIE
12,46 MB
BESTANDSNAAM
Ricky en Ronnie.pdf

OMSCHRIJVING

Wanneer charmeur Peter zijn minnares Rani voor haar verjaardag trakteert op enkele uren stoeien in een discrete gehuurde kamer, stuurt een stroomstoring hun amoureuze plannen in de war. Al snel staat de behulpzame elektriciteitscontroleur Ricky aan de deur van hun kamer, bijgestaan door zijn kompaan Ronnie. Maar dit duo heeft andere plannen… Wat start als een ongemak ontaardt in een nachtmerrie waarin Peter en Rani niet alleen hun liefde voor elkaar, maar ook hun leven op het spel moeten zetten. LUC DEFLO (1958-2018) was een van de succesvolste Vlaamse thrillerauteurs. Bijna 20 jaar lang verwende hij zijn lezers met ijzersterke plots, mysterieuze personages en bloedstollende scènes. Postuum verschijnen, zoals hij dat wenste, nog vier romans van hem. Ricky en Ronnie is daarvan de tweede.

Wil je het boek lezen?Ricky en Ronnie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Luc Deflo. Lezen Ricky en Ronnie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN