Jeugdrecht Begrepen

Jeugdrecht Begrepen - Lydia Janssen | Northernlights300.org

... Gratis verzending, Slim studeren. Studystore ... Jeugdrecht begrepen / Maatschappelijk Werk en ... ... .nl Samenvatting Jeugdrecht Begrepen - Een complete samenvatting van het boek Jeugdrecht begrepen, 4e druk. Hoofdstuk 1 t/m 17. Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek Jeugdrecht begrepen, geschreven door Lydia Janssen. De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begrijpen. Denk aan uitleg over jeugdrecht, pedagogiek, Jeugdrecht, samenvatting, jeugdrecht begrepen, familierecht, tentamen & Pedagogiek. Op deze pagina vind je samenvattingen voor ... Samenvatting boek Jeugdrecht begrepen - Knoowy ... . Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek Recht begrepen - Jeugdrecht begrepen, geschreven door Lydia Janssen. De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begrijpen. Denk aan uitleg over Jeugdrecht, Lydia Janssen, Jeugdrecht begrepen, SPH, Samenvatting, jeugdrecht, samenvatting jeugdrecht & JBE. Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek Jeugdrecht begrepen, geschreven door Lydia Janssen. De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begrijpen. Denk aan uitleg over jeugdrecht, jeugdrecht begrepen, familie en jeugdrecht, recht, windesheim, Ethiek en Recht, Ethiek en recht & Jeugdrecht. Jeugdrecht begrepen maakt de lezer in toegankelijke taal en op een praktische manier vertrouwd met de hoofdlijnen van het jeugdrecht en wil praktische juridische ondersteuning bieden aan (aanstaande) beroepskrachten die met jeugdigen te maken hebben. Jeugdrecht begrepen maakt de lezer in toegankelijke taal en op een praktische manier vertrouwd met de hoofdlijnen van het jeugdrecht...

INFORMATIE

AUTEUR
Lydia Janssen
DIMENSIE
9,36 MB
BESTANDSNAAM
Jeugdrecht Begrepen.pdf

OMSCHRIJVING

Jeugdrecht begrepen maakt de lezer in toegankelijke taal en op een praktische manier vertrouwd met de hoofdlijnen van het jeugdrecht en wil praktische juridische ondersteuning bieden aan (aanstaande) beroepskrachten die met jeugdigen te maken hebben. Het boek is geschreven voor mbo en hbo-studenten die het vak jeugdrecht in hun opleiding volgen en voor maatschappelijk werkers en anderen die in de praktijk met het jeugdrecht te maken hebben. Het boek bestaat uit vier delen. Deel 1 beschrijft het personen- en familierecht. Deel 2 schetst het jeugdstrafrecht, inclusief het in 2014 ingevoerde nieuwe adolescentenstraffenstelsel. Deel 3 beschrijft de organisatie van de jeugdhulp in de Jeugdwet en deel 4 schetst een aantal hoofdlijnen van het Internationaal Verdrag voor de Rechten. De website www.jeugdrechtbegrepen.nl biedt naast toetsmateriaal een grote hoeveelheid casus, aan de hand waarvan de stof in de onderwijspraktijk geoefend kan worden.

Wil je het boek lezen?Jeugdrecht Begrepen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lydia Janssen. Lezen Jeugdrecht Begrepen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN