BDSM in de/jouw praktijk

BDSM in de/jouw praktijk - S. Sebastianus | Northernlights300.org

...en met jou de balans opmaken. Hoe ben je door de crisis gekomen en hoe toekomstbestendig is jouw praktijk gebleken? Waar kun of moet je stappen zetten? Jouw praktijk Bij bezittelijke voornaamwoorden in de jij-vorm is het altijd jouw ... BDSM in de/jouw praktijk - S. Sebastianus - (ISBN ... ... . Bij meewerkende voornaamwoorden zoals: ik geef het boek aan jou, komt er geen -w achter. Ook mogelijk de praktijk of deze praktijk De vertaling van een Engelstalig onderzoeksrapport, aangevuld met getuigenissen en commentaar op het onderzoek door de auteur. 6. BDSM in Vlaanderen: meer dan 50 tinten (exploratieve studie) Masterproef van een Klinische Psychologie studente, ook weer aangevuld met commentaar van de auteur. 7. Hoe mensen BDSM beleven - getuigenissen ... BDSM in de/jouw praktijk | Boeken ... . 6. BDSM in Vlaanderen: meer dan 50 tinten (exploratieve studie) Masterproef van een Klinische Psychologie studente, ook weer aangevuld met commentaar van de auteur. 7. Hoe mensen BDSM beleven - getuigenissen...

INFORMATIE

AUTEUR
S. Sebastianus
DIMENSIE
9,82 MB
BESTANDSNAAM
BDSM in de/jouw praktijk.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek is in de eerste plaats geschreven voor behandelaren, begeleiders en therapeuten die mensen met een BDSM-voorkeur in hun praktijk zien. De bedoeling is hen inzicht te bieden en meer vertrouwd te maken met de inhoud, de beleving, de betekenis en de gevolgen voor mensen die een BDSM-behoefte hebben. De doelstelling is vanuit een beter begrip en kennis te komen tot een adequate zorg- en hulpverlening voor mensen die deze erotisch-seksuele voorkeur hebben. Concrete tips en adviezen helpen om - binnen de praktijk - BDSM-gedrag te normaliseren en de bespreekbaarheid ervan te verhogen. De uitgebreide wetenschappelijke referenties geven meer duiding over BDSM en verwante belevingen, en kunnen ook gebruikt worden voor zelfstudie en verdieping in bepaalde materies. De schrijver - S. Sebastianus - gebruikt een pseudoniem. Hij is een gediplomeerd hulpverlener, die samen met een team van anonieme hulpverleners sinds 2011 een zeer succesvolle online-hulpverleningspraktijk heeft opgezet over BDSM. Zij hebben inmiddels met vele honderden mensen een mentoringstraject gelopen en duizenden van informatie voorzien.''Sebastianus zet met dit werk inmiddels zijn vierde naslagwerk over BDSM neer. Hij kan dan ook gezien worden als één van de voornaamste schrijvers over het onderwerp binnen ons taalgebied. Ook deze keer weet hij als geen ander op vlot leesbare en toegankelijke wijze BDSM toe te lichten. Het boek biedt een scala aan informatie voor elke lezer, in de eerste plaats voor de behandelaar, maar ook voor de BDSM-novice die het domein wil verkennen. Een aanrader en onmisbaar handboek op je boekenplank als je je cliënt in al zijn facetten wil leren kennen en begeleiden.'' Manuel Morrens & Nele De Neef.

Wil je het boek lezen?BDSM in de/jouw praktijk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur S. Sebastianus. Lezen BDSM in de/jouw praktijk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN