Aan de vrouw

Aan de vrouw - Joris-Karl Huysmans | Northernlights300.org

...ontzettend om een leuke vriendin te vinden ... De lichaamstaal van vrouwen lezen bij het flirten: 12 ... ... . En dat is gelukt, zoals te zien was in de laatste aflevering van Boer zoekt Vrouw. De een jojoot, de ander verloor in korte tijd tientallen kilo's. Ze leiden een ander leven, maar één ding hebben deze vrouwen gemeen: hun weegschaal geeft 65 kilo aan. In de vertaling van prof. dr. J.H. Kramers, in leven hoogleraar in het Arabisch en de instellingen van de islam te Leiden: "De mannen zijn opzichters over de vrouwen voor wat Allah aan de een meer gegeven heeft dan aan de ander en voor wat zij als bijdrage hebben gegeven voor hun bezittingen. Op zoek naar de nieuwste, geilste en spa ... Vrouw | Het laatste nieuws uit Nederland leest u op ... ... . Op zoek naar de nieuwste, geilste en spannendste Sexverhalen. Op de Sexverhalen Startpagina vind je elke dag weer gratis vooral Nederlandstalige sexverhalen voor de echte liefhebber. Veel leesgenot op Sexverhalen pagina. Laatste update: 6 juni 2020 De persoonlijke eigendommen van de vrouw zijn aangetroffen bij de verdachte en weer teruggeven. De 24-jarige man wordt maandag voorgeleid aan de rechter-commissaris....

INFORMATIE

AUTEUR
Joris-Karl Huysmans
DIMENSIE
9,42 MB
BESTANDSNAAM
Aan de vrouw.pdf

OMSCHRIJVING

Na een avond uit met zijn beste vriend Cyprien betrapt André zijn vrouw Berthe op overspel. Vernederd, woedend en verdrietig verlaat hij de echtelijke woning. Wat te doen? Met Cyprien praat hij veelvuldig over de beslommeringen van het huwelijk en het leven van alleenstaanden in een grote stad. Moet André zijn huwelijk proberen te redden, misschien zelf een buitenechtelijke relatie aangaan, of de voorkeur geven aan eenzaamheid?In de klassieker Aan de vrouw uit 1881 portretteert Huysmans het huiselijke, kleinburgerlijke leven met veel ironie en zwarte humor, evenals het verarmde kunstenaarsmilieu waarin de schrijver André en de schilder Cyprien zich bewegen. Een verrassend tijdloos verhaal over de eeuwige strijd tussen de seksen, over de sleur van een huwelijk, relaties en seksualiteit. Verkiezen André en Cyprien uiteindelijk het burgerlijk bestaanboven hun artistieke ambities en vrijheid?Met een nawoord door vertalers Martin de Haan & Rokus Hofstede en een voorwoord door fin-de-siècle-expertSander Bink.

Wil je het boek lezen?Aan de vrouw in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Joris-Karl Huysmans. Lezen Aan de vrouw Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN