Troef-reeks - Rammen en remmen

Troef-reeks - Rammen en remmen - Ad Hoofs | Northernlights300.org

...n.Dit boek is geschreven voor jongeren, afhankelijk van het taalniveau ... Rammen en remmen - Ad Hoofs - 9789077822159 | Bruna.nl ... . Bestel Rammen en remmen van Ad Hoofs. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd VRAGEN wat ga ik vertellen wie heeft het geschreven en getekend waar gaat het over voorlezen mijn mening vragen wie heeft het geschreven ad hoofs voorlezen 12 tm 15 en geschreven door roelof van de schans en getekend door Rammen en Remmen f Gemaakt door: Koen Welvaarts waar gaat Dit (detective)boek gaat over aikido, vriendschap, de Nederlandse en Marokkaanse cultuur. Tom zit bijna twee maanden in de brugklas. Bij sommige vakken zit Ta ... Rammen en remmen (Troef-reeks): Amazon.es: Hoofs, Ad, Van ... ... . Tom zit bijna twee maanden in de brugklas. Bij sommige vakken zit Tarik naast hem. Tarik is een Marokkaanse jongen. Hij zit pas twee weken op deze school. Tom kan g Get this from a library! Rammen en remmen. [Ad Hoofs; Roelof van der Schans] -- Tom en Tarik nemen het op tegen een geweldadige bende die steelt in opdracht. Verhaal in korte zinnen en gemakkelijke woorden. Vanaf ca. 12 jaar....

INFORMATIE

AUTEUR
Ad Hoofs
DIMENSIE
7,39 MB
BESTANDSNAAM
Troef-reeks - Rammen en remmen.pdf

OMSCHRIJVING

Heeft u wel eens echt moeten vechten? vraagt Tom. Een echte vechtkunstenaar hoeft nooit te vechten, zegt de sensei. Je voelt de dreiging en kiest dan voor een oplossing zonder geweld. Remmen dus.Maar, soms kun je niet anders.Bijvoorbeeld als je iemand wilt helpen.Of als je wilt voorkomen dat er nare dingen gebeuren.Dan wordt het rammen. Dit boek gaat over aikido.Aikido is geen vechtsport.Je leert alleen jezelf verdedigen.Het gaat niet om winnen. Het gaat om de techniek van het vechtenJe leert ook met een stok vechten.En met een houten zwaard. En met een mes.Maar alleen om jezelf te verdedigen.Niet om aan te vallen.Ad Hoofs geeft les op een basisschool. Hij probeert in zijn boeken de lezer iets te leren over zelfbescherming en zelfrespect. Met zijn verhalen probeert Ad je tot steun te zijn als je onzeker bent of als je gepest wordt. Er is altijd wel een oplossing voor een probleem, zegt hij. Zelfvertrouwen is de sleutel tot zelfbescherming. Vechtsport kan daarbij een belangrijke rol spelen. Daarom vind je dat in bijna alle boeken van Ad terug. Ad Hoofs schreef al eerder het boek Er vallen klappen .Dit boek is geschreven voor jongeren vanaf 11 jaar, afhankelijk van het taalniveau. AVI 7.

Wil je het boek lezen?Troef-reeks - Rammen en remmen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ad Hoofs. Lezen Troef-reeks - Rammen en remmen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN