Memoires van een biograaf

Memoires van een biograaf - Onno Blom | Northernlights300.org

...monumentale biografie van Jan Wolkers, geschreven door Onno Blom ... Memoires van een biograaf, Onno Blom | Donner ... .Tijdens het werk aan de biografie maakte Onno Blom notities. En deze notities heeft hij nu uitgewerkt in het boek Memoires van den biograaf dat wordt uitgegeven als Prive-domein deel door Uitgeverij de Arbeiderspers, begin maart 2018. En van zijn herinneringen aan de laatste jaren van Wolkers, toen hij met hem bevriend raakte.Op basis van die notities schreef Blom zijn Memoires van een biograaf, waaruit blijkt hoe zijn bestaan noodgedwongen, zij het niet per se à contrecoeur, verweven raakte met dat van zijn held. Memoires van een biograaf. In de voetsporen van Jan Wolkers. N ... Memoires van een biograaf - De online boekenwinkel. Online ... ... . Memoires van een biograaf. In de voetsporen van Jan Wolkers. Nederlandstalig; Paperback; 2018; Bij het werken aan de opdracht van zijn leven - het schrijven van de biografie van Jan Wolkers - hield Onno Blom meer dan tien… Meer. 21 99. Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis Memoires van een biograaf In de voetsporen van Jan Wolkers Onno Blom Reeks: Privé-domein (299) Bij het werken aan de opdracht van zijn leven - het schrijven van de biografie van Jan Wolkers - hield Onno Blom meer dan tien jaar lang notities bij van zijn ontdekkingen, ontmoetingen en overdenkingen. En van zijn herinneringen aan de laatste jaren van Memoires van een biograaf, Onno Blom - Ebook - 9789029524636 | AKO boeken JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser....

INFORMATIE

AUTEUR
Onno Blom
DIMENSIE
12,12 MB
BESTANDSNAAM
Memoires van een biograaf.pdf

OMSCHRIJVING

Bij het werken aan de opdracht van zijn leven – het schrijven van de biografie van Jan Wolkers – hield Onno Blom meer dan tien jaar lang notities bij van zijn ontdekkingen, ontmoetingen en overdenkingen. En van zijn herinneringen aan de laatste jaren van Wolkers, toen hij met hem bevriend raakte. Op basis van die notities schreef Blom zijn Memoires van een biograaf, waaruit blijkt hoe zijn bestaan noodgedwongen, zij het niet per se à contrecoeur, verweven raakte met dat van zijn held. Tot in zijn dromen toe.Dit is een autobiografie van een biograaf. Een eerlijke, intieme, sprankelende en geestige kroniek van intense toewijding en met gevoel voor het menselijk tekort.

Wil je het boek lezen?Memoires van een biograaf in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Onno Blom. Lezen Memoires van een biograaf Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN