Het boek van de maan

Het boek van de maan - Maggie Aderin-Pocock | Northernlights300.org

...1972, ebte de maaneuforie weg. Het is vlot geschreven en maakt onduidelijkheden in de grote verzameling helder ... Recensie van Marcia over Het boek van de maan | Hebban.nl ... . De auteur heeft uit verschillende bronnen geput en eigen werk toegevoegd. Kortom: het boek voor wie alles wil weten over de maan! Van deze auteur zijn de 4 elementenboekjes ook aan te raden. Daarin gaat ze dieper in op vuur, water, aarde en lucht. Geschreven bij Het duister van de maan. Ik ben vaak niet in de gelegenheid om lang achter elkaar te lezen zodat het soms even nadenken is, of gewoon verder lezen, wie ook alweer wie is. Alle personages krijgen verder in het boek wel een goede introductie van de schrijver. Voor iemand die het b ... Maan | Boeken ... . Alle personages krijgen verder in het boek wel een goede introductie van de schrijver. Voor iemand die het boek wat minder vaak weglegt is het verhaal goed te ... De indeling van dit boek beslaat perioden waarin een volle maan valt, zoals ze gebruikt worden door Ko Lankester in het boek De Keltische maankalender in het zonnejaar, daar wordt overigens aan gerefereerd. De namen van de manen zijn iets anders dan ik ze zelf ken. Het boek In het licht van de maan laat zien hoe je dichter bij je gevoel, intuïtie en onderbewuste processen kunt komen. Dit boek bevat een hoofdst...

INFORMATIE

AUTEUR
Maggie Aderin-Pocock
DIMENSIE
6,25 MB
BESTANDSNAAM
Het boek van de maan.pdf

OMSCHRIJVING

Een unieke ode aan de maan, maanexpert Maggie Aderin-Pocock neemt je mee op een reis door het verleden, het heden en de toekomst van de maan.In Het boek van de maan deelt Maggie Aderin-Pocock de meest fascinerende feiten en anekdotes over de maan. De maan heeft de mens altijd aangetrokken. Die aantrekkingskracht mag zelfs vrij letterlijk genomen worden: de maan bepaalt de getijden, de lengte van de dag en het wisselen van de seizoenen en heeft dus een hoofdrol in het verhaal van onze planeet. Hierbij draait zij zo langzaam om haar eigen as dat we vanaf de aarde altijd dezelfde kant zien. In deze unieke ode aan de maan neemt maanexpert Maggie Aderin-Pocock je mee op een reis door het verleden, het heden en de toekomst van de maan. Ze vertelt wat de maan eigenlijk is, hoe die is ontstaan en hoe het precies zit met de maancyclus. Maar ze heeft ook aandacht voor hoe verschillende culturen door de eeuwen heen naar de maan hebben gekeken, erover hebben nagedacht, gedicht en gefantaseerd. Vijftig jaar geleden zette de eerste mens voet op de maan. Op basis van de laatste wetenschap brengt Aderin-Pocock in kaart wat de toekomst zal brengen: gaan we terug naar de maan of zal zij zelfs een lanceerplatform worden voor verdere reizen?

Wil je het boek lezen?Het boek van de maan in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Maggie Aderin-Pocock. Lezen Het boek van de maan Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN