De beste jaren van juffrouw Brodie

De beste jaren van juffrouw Brodie - Muriel Spark | Northernlights300.org

...ennis bij , maar onderricht hen vooral in wereldse zaken ... Muriel Spark: De beste jaren van juffrouw Brodie ... ... Lees haar recensie van De beste jaren van juffrouw Brodie. Boekentips Elizabeth Day: Durf te falen. Day beschrijft op pijnlijk eerlijke, maar zeer humoristische wijze, wat zij heeft geleerd van de dingen die fout gingen in haar jeugd, op school, in de liefde en op het werk, met familie en vrienden. De beste jaren van juffrouw Brodie van Muriel Spark is een humoristische roman met een van de onvergetelijkste personages in de wereldliteratuur. Met een voorwoord van Jet Steinz, verschenen bij Uitgev ... Recensie van Inge Deutekom over De beste jaren van ... ... . Met een voorwoord van Jet Steinz, verschenen bij Uitgeverij Orlando.. Voor de eigenzinnige Jean Brodie zijn haar jaren als schooljuf op een meisjesschool in Edinburgh onmiskenbaar haar beste jaren. Bestel De beste jaren van juffrouw Brodie van Muriel Spark. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Goedheid, Waarheid en Schoonheid staan voorop. Volg mij .' En dat doen ze. Maar een van hen zal haar verraden. De beste jaren van juffrouw Brodie is een briljante humoristische roman met een van de onvergetelijkste personages in de wereldliteratuur. De beste jaren van juffrouw Brodie is een briljante humoristische roman met een van de onvergetelijkste personages in de wereldliteratuur. Specificaties. ISBN-nummer: 9789493081284 ; Verschijningsdatum: 10/12/2019 ; Aantal bladzijden: 173 ; Uitgeverij: Uitgeverij ... Voor de eigenzinnige Jean Brodie zijn haar jaren als schooljuf op een meisjesschool in Edinburgh onmiskenbaar haar beste jaren. Ze is hartstochtelijk toegewijd aan haar onorthodoxe onderwijsmethoden en — het belangrijkste — aan 'haar meisjes'. Juffrouw Brodie brengt haar uitverkoren zes leerlingen niet alleen traditionele schoolkennis bij , maar onderricht hen vooral in wereldse zaken ... De beste jaren van juffrouw Brodie was een van de favoriete boeken van David Bowie Hoofdstuk 1 Pratend met de meisjes van de Marcia Blaine School stonden de jongens aan de andere kant van hun fietsen, de handen aan het stuur, wat een verdedigingslinie schiep tussen de geslachten en de indruk wekte dat de jongens elk ogenblik zouden kunnen vertrekken. Fnac: De beste jaren van juffrouw Brodie, Muriel Spark". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands . In de zesde aflevering van seizoen 3 van Boeken FM bespreken Ellen Deckwitz, Joost de Vries en Bob Kappen de klassieker 'De beste jaren van juffrouw Brodie' van de Schotste schrijfster Muriel Spark. Voor de eigenzinnige Jean Brodie zijn haar jaren als schooljuffrouw op een meisjesschool in Edinburgh onmiskenbaar haar beste jaren....

INFORMATIE

AUTEUR
Muriel Spark
DIMENSIE
9,42 MB
BESTANDSNAAM
De beste jaren van juffrouw Brodie.pdf

OMSCHRIJVING

Voor de eigenzinnige Jean Brodie zijn haar jaren als schooljuf op een meisjesschool in Edinburgh onmiskenbaar haar beste jaren. Ze is hartstochtelijk toegewijd aan haar onorthodoxe onderwijsmethoden en — het belangrijkste — aan "haar meisjes'. Juffrouw Brodie brengt haar uitverkoren zes leerlingen niet alleen traditionele schoolkennis bij , maar onderricht hen vooral in wereldse zaken als liefde, kunst en politiek. Vastbesloten om onafhankelijkheid, gedrevenheid en ambitie in hen te verankeren, adviseert juffrouw Brodie de meisjes: "Zekerheid staat niet op de eerste plaats. Goedheid, Waarheid en Schoonheid staan voorop. Volg mij .' En dat doen ze. Maar een van hen zal haar verraden.De beste jaren van juffrouw Brodie is een briljante humoristische roman met een van de onvergetelijkste personages in de wereldliteratuur.

Wil je het boek lezen?De beste jaren van juffrouw Brodie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Muriel Spark. Lezen De beste jaren van juffrouw Brodie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN