Basiscalculaties voor de commerciële sector

Basiscalculaties voor de commerciële sector - E. Lockefeer | Northernlights300.org

...tor - rekenvaardigheid Basisdeel 1e druk is een boek van E ... Samenvatting Basiscalculaties voor de commerciele sector ... ... . Lockefeer uitgegeven bij Edu'Actief. ISBN 9789037235036 Met de methode Scoren.info word je opgeleid voor een breed en boeiend vakgebied. Basiscalculaties voor de commerciële sector - rekenvaardigheid is een opdrachtenboek bestemd voor het eerste leerjaar en wordt geleverd met een licentie. Deze licentie geeft u 1 jaar toegang tot de ondersteunende website www.scoren.info waar u opdrachten en extra lesmateriaal vindt ... Studystore | Basiscalculaties voor de commerciële sector ... ... .scoren.info waar u opdrachten en extra lesmateriaal vindt. Basiscalculaties voor de commerciële sector Serienummer: Licentie: Voor het activeren van de licentie kijk op pagina 5 van dit boek. Te activeren tot: Colofon Uitgeverij: Edu Actief b.v Koop Basiscalculaties voor de commerciële sector van Onbekend met ISBN 9789037235012. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Koop Basiscalculaties voor de commerciële sector rekenvaardigheid van Onbekend met ISBN 9789037235036. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Basiscalculaties voor de commerciele sector Rekenvaardigheid E. Lockefeer, R. van Midde • ISBN 9789037213782 Met de methode Scoren.info wordt u opgeleid voor een breed en boeiend vakgebied. Van Commercieel medewerker tot Junior accountmanager, Vestigingsmanager groothandel, Assistent-manager internationale handel, Intercedent en Contactcenter medewerker. Allemaal functies die vallen onder commerciële werkzaamheden, maar hun e...

INFORMATIE

AUTEUR
E. Lockefeer
DIMENSIE
10,72 MB
BESTANDSNAAM
Basiscalculaties voor de commerciële sector.pdf

OMSCHRIJVING

Basiscalculaties voor de commerciële sector 1e druk is een boek van E. Lockefeer uitgegeven bij Edu'Actief. ISBN 9789037235012 Met de methode Scoren.info wordt u opgeleid voor een breed en boeiend vakgebied. Van Commercieel medewerker tot Junior accountmanager, Vestigingsmanager groothandel, Assistent-manager internationale handel, Intercedent en Contactcenter medewerker. Allemaal functies die vallen onder commerciële werkzaamheden, maar hun eigen specialisatie kennen. Een werknemer in de commerciële sector moet kunnen rekenen. Rekenen in de commerciële sector draait allemaal om inkomsten en uitgaven. Het boek Basiscalculaties voor de commerciële sector legt uit welke kosten een bedrijf heeft, hoe prijzen worden berekend en wanneer je winst maakt. Ook de eerste beginselen om het gevoerde beleid te kunnen analyseren, komen aan de orde.

Wil je het boek lezen?Basiscalculaties voor de commerciële sector in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur E. Lockefeer. Lezen Basiscalculaties voor de commerciële sector Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN