Ars aequi cahiers privaatrecht 5 - Hoe werkt de onrechtmatige daad?

Ars aequi cahiers privaatrecht 5 - Hoe werkt de onrechtmatige daad? - Ton Hartlief | Northernlights300.org

...en De Nederlandsche Bank (DNB) staat door de kredietcrisis in het brandpunt van de belangstelling ... Zoeken :'Onrechtmatige daad / Schadevergoeding - Algemeen ... ... . Aansprakelijkheid van de arbiter: 'bewuste roekeloosheid', 'ernstig verwijt' of 'bekwame arbiter' als maatstaf?: De balansopname na Greenworld (2009) en Qnow (2016) (Ars Aequi Cahiers - Privaatrecht) | Dunné, Jan van | ISBN: 9789492766779 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon. Enkele beschouwingen over de aansprakelijkheid van de werkgever en de ondergeschikte voor schad ... Boek Ars aequi cahiers privaatrecht 5 - Hoe werkt de ... ... . Enkele beschouwingen over de aansprakelijkheid van de werkgever en de ondergeschikte voor schade toegebracht of opgelop. Rechtsgeleerd Magazijn Themis , 9 , 298 - 300. Oldenhuis, F. T. (2001). tijdschrift Ars Aequi.1 ... de specifieke patiënt momenteel in de praktijk werkt. Aan de hand van een aantal ... kan zowel op onrechtmatige daad (art. 6:162 BW) als op wanprestatie (art. 6:74 BW) worden gebaseerd. Voor de beoordeling van de vraag of de arts aansprakelijk is voor een fout wordt...

INFORMATIE

AUTEUR
Ton Hartlief
DIMENSIE
12,29 MB
BESTANDSNAAM
Ars aequi cahiers privaatrecht 5 - Hoe werkt de onrechtmatige daad?.pdf

OMSCHRIJVING

Ars aequi cahiers privaatrecht 5 - Hoe werkt de onrechtmatige daad? 1e druk is een boek van Ton Hartlief uitgegeven bij Juridische Uitgeverij Ars Aequi. ISBN 9789069161877 De opzet van dit cahier is tweeledig. In de eerste plaats wordt beoogd aan diegenen die voor het eerst kennismaken met het civiele aansprakelijkheidsrecht een aantrekkelijke ingang te bieden tot dat onderwerp. Deze kennismaking kan gebruikt worden in combinatie met de bestaande leer- en handboeken. In de tweede plaats wil dit cahier laten zoem hoe de onrechtmatige daad 'werkt'. Aan de hand van voorbeelden uit de rechtspraak wordt getoond dat de wettelijke categorie n van onrechtmatig handelen, zoals neergelegd in art. 6:162 BW niet altijd simpelweg op de feiten kunnen worden toegepast. In veel gevallen blijkt enige nuancering nodig.

Wil je het boek lezen?Ars aequi cahiers privaatrecht 5 - Hoe werkt de onrechtmatige daad? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ton Hartlief. Lezen Ars aequi cahiers privaatrecht 5 - Hoe werkt de onrechtmatige daad? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN