Max en Noor op de boerderij

Max en Noor op de boerderij - Jessica Ahlberg | Northernlights300.org

...e bus naar de boerderij. Daar ontsnapt varkentje Oink ... Boerderijcamping in Nederland, kamperen bij de boer ... ... . Alle kinderen gaan op zoek en zien de leukste dingen: een koe met een hoed, een geit die de handstand kan, een kuiken op skies... Max en Noor gaan met de bus naar de boerderij. Onderweg zien ze veel gekke dingen, zoals een breiend schaap. Op de boerderij kijken ze hun ogen uit. Maar waar is biggetje Oink gebleven? Prentenboek met gedetailleerde zachtgekleurde tekeningen en grappige zoekopdrachten. Vanaf ca. 3 jaar.; Door Jessica Ahlberg Max en Noor ... Max en Noor op de boerderij (e-Book) - Jessica Ahlberg ... ... . Vanaf ca. 3 jaar.; Door Jessica Ahlberg Max en Noor op de boerderij | ISBN 9789401416276 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Max en Noor op de boerderij. Een toegankelijke en herkenbare reeks voor peuters Maak kennis met Max en Noor! De herkenbare thema's en kleurrijke zoekprenten in deze boeken stimuleren de taal- en algemene ontwikkeling van jonge kinderen. Max en Noor maken een uitstap naar de boerderij. Het wordt een leuke dag. Ga je mee op zoek naar het verdwenen biggetje? Max en Noor op de boerderij is een boek vol paarden, koeien, kippen, tractoren en nog veel meer wat kinderen leuk vinden. De toegankelijke, kleurrijke illustraties zijn erg herkenbaar voor peuters. Op de prenten zijn verschillende personages, voorwerpen en dieren te zien, die door peuters kunnen worden benoemd. Max en Noor maken een uitstap naar de boerderij.Het wordt een leuke dag. Ga je mee op zoek naar het verdwenen biggetje? Zie je een koe met een hoed, een jarige kip en een dansende geit? Wat is er gebeurd met de schoenen van de juf? Bestel Max en Noor op de boerderij eBook Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Get this from a library! Max en Noor op de boerderij. [Jessica Ahlberg; Kim Crabeels] -- Max en Noor gaan met de bus naar de boerderij. Onderweg zien ze veel gekke dingen, zoals een breiend schaap. Op de boerderij kijken ze hun ogen uit. Maar waar is biggetje Oink gebleven? Prentenboek ... Max en Noor op de boerderij Jessica Ahlberg, Kim Crabeels Lannoo Kinder- en jeugdboeken. Dit boek kopen? Zoek een boekhandel in je buurt. Toevoegen aan iWish ... Ties en Trijntje op de boerderij Yvon Jaspers Max en Noor op de boerderij Jessica Ahlberg Boris krijgt waterpokken Tim Warnes EN Vitataal (Feerwerd) EN Carrie Weston Het grote voorleesboek van de kinderboerderij Max op de boerderij - 4 leuke verhaaltjes. Op de boerderij MaxIn dit kinderboek met mooie plaatjes kunt uw kind vier verhaaltjes lezen. Het boek is ook... Koeien en kalfjes bekijken én er ook nog eens alles over leren. Buiten les geven is het leukste en leerzaamste wat je een kind kunt meegeven. Even de schoolbanken uit en hup, naar de boerderij! Op ons melkveebedrijf werken wij (Ruben en Leonie) op biologische wijze. De kinderen kunnen meehelpen op de boerde...

INFORMATIE

AUTEUR
Jessica Ahlberg
DIMENSIE
9,26 MB
BESTANDSNAAM
Max en Noor op de boerderij.pdf

OMSCHRIJVING

Een toegankelijke en herkenbare reeks voor peuters Maak kennis met Max en Noor! De herkenbare thema's en kleurrijke zoekprenten in deze boeken stimuleren de taal- en algemene ontwikkeling van jonge kinderen. Max en Noor maken een uitstap naar de boerderij. Het wordt een leuke dag. Ga je mee op zoek naar het verdwenen biggetje? Zie je een koe met een hoed, een jarige kip en een dansende geit? Wat is er gebeurd met de schoenen van de juf? Zie je wie een wortel steelt? Wat maakt de boerin klaar? Vind je de rode papegaai? Wat doet de buschauffeur terwijl de kinderen op de boerderij zijn?

Wil je het boek lezen?Max en Noor op de boerderij in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jessica Ahlberg. Lezen Max en Noor op de boerderij Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN