Hoe Tortot zijn vissenhart verloor

Hoe Tortot zijn vissenhart verloor - Benny Lindelauf | Northernlights300.org

...taald door Aleid van Eekelen-Benders Vrijdag 17 maart zijn in 7Days, de weekkrant voor jongeren, de nominaties voor de Gouden Lijst 2017 bekendgemaakt, dé juryprijs voor jeugdliteratuur voor de leeftijd 12 tot 15 jaar ... Hoe Tortot zijn vissenhart verloor - Benny Lindelauf ... ... . Details Voor de Gouden Lijst dingen mee, in de categorie oorspronkelijk Nederlandstalig: Als de bergen huilen van Gerda van Erkel (Davidsfonds | Infodok) en Hoe Tortot zijn vissenhart verloor van Benny Lindelauf (Em. Hoe Tortot zijn vissenhart verloor is namelijk ook een boek om in te verdwalen, in positieve en negatieve zin. Want door de barokke taal dreigt het soms te verzanden in de mooiigheid, waardoor je het werkelijke verha ... Hoe Tortot zijn vissenhart verloor - NRC Webwinkel ... . Hoe Tortot zijn vissenhart verloor is namelijk ook een boek om in te verdwalen, in positieve en negatieve zin. Want door de barokke taal dreigt het soms te verzanden in de mooiigheid, waardoor je het werkelijke verhaal uit het oog verliest. Bestel Hoe Tortot zijn vissenhart verloor van Benny Lindelauf. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Hoe Tortot zijn vissenhart verloor - Benny Lindelauf - Querido - 234 blz. Er kunnen nooit genoeg boeken tegen oorlogen geschreven worden, want oorlog voeren is het primitiefste en domste wat mensen kunnen doen. Koop Hoe Tortot zijn vissenhart verloor van Lindelauf, Benny met ISBN 9789045118369. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Hoe Tortot zijn vissenhart verloor. Door: Benny Lindelauf. Leeftijdscategorie 13-15 jaar; Boek bevat 232 pagina's; € 21,99. Bestel nu. Gratis verzending. Inpakken voor maar € 0,50. 14 dagen omruilgarantie. op bestelling leverbaar. levertijd 3-4 werkdagen. Omschrijving Samen hebben ze het boek ' Hoe Tortot zijn vissenhart verloor' gemaakt. Benny is de auteur die in levende lijve aanwezig was, Ludwig is de illustrator en hem konden we zien en horen via skype. Wat deden ze dat toch ontwapenend goed, uitleggen hoe ze dat boek samen gemaakt hebben. Hoe Tortot zijn vissenhart verloor | ISBN 9789045118369 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken....

INFORMATIE

AUTEUR
Benny Lindelauf
DIMENSIE
5,31 MB
BESTANDSNAAM
Hoe Tortot zijn vissenhart verloor.pdf

OMSCHRIJVING

Tortot, een cynische kok die met alle oorlogen meereist, vindt op een ochtend een jonge, gevluchte soldaat in een van zijn voorraadvaten. Het liefst wil de kok hem verraden, maar een verkoudheid gooit roet in het eten. Er ontstaat een vriendschap tegen wil en dank terwijl de oorlog doorraast…Later, véél later, toen Tortot stokoud en kinds was, zei hij wanneer men hem vroeg naar zijn ervaringen als oorlogskok ten tijde van de Grote Oorlogen, dat hij zijn hele leven trouw hetzelfde leger gediend had."Hetzelfde leger?'"Hetzelfde leger.'"Maar welk leger was dat dan?'"Wat een domme vraag!' antwoordde Tortot dan. "Het leger dat won natuurlijk! Ik diende altijd het leger dat won!'En dan schaterde hij het uit en daarna moest hij huilen, weerloos als een kind.

Wil je het boek lezen?Hoe Tortot zijn vissenhart verloor in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Benny Lindelauf. Lezen Hoe Tortot zijn vissenhart verloor Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN