De Taal Van Graancirkels

De Taal Van Graancirkels - Judith Moore | Northernlights300.org

...ersele 'Taal van het Licht ... De Taal van Graancirkels (Dutch Edition) (Dutch) Paperback - March 31, 2006 by Judith K ... Graancirkels | Crystal Healing Art ... . Moore (Author), Johan Keijser (Contributor) See all formats and editions Hide other formats and editions. Price New from Used from Paperback, March 31, 2006 "Please retry" ... Het mysterie van graancirkels boeit al jaren duizenden mensen. Nog steeds verschijnen jaarlijks, vooral in Engeland, ongeveer honderd nieuwe graancirkels. Bij kunstenaar Janosh verschijnen ze sinds de speciale sterrenstand en maansverduistering van november 2003 ook. Gra ... De Taal van Graancirkels (Dutch Edition): Moore, Judith K ... ... . Bij kunstenaar Janosh verschijnen ze sinds de speciale sterrenstand en maansverduistering van november 2003 ook. Graancirkel Publicaties van Judith K. Moore . Gepubliceerd in het Sedona Journal for Emergence [t/m 2008] Toegang tot / download via www.recordsofcreation . 2008 - Crop Circle Transmissions, februari 2008, 02-08-2008 (2e artikel). 2007 - Crop Circles 2007. 2006 - Crop Circle Transmissions 2006, 15-12-05 2005 - USA and Canadian Crop Circles, maart 2005 - nederlandse versie in TvG* Graancirkels komen wereldwijd voor. De grootste concentratie is te vinden in Engeland in de omgeving van Stonehenge en Avebury. Graancirkels kunnen in principe op ieder moment ontstaan, het gehele jaar door. Toch worden de meeste formaties gevonden in de periode van april tot en met september. De Taal van Graancirkels (Dutch Edition): Judith K. Moore: 9789081039819: Books - Amazon.ca. Skip to main content. Try Prime EN Hello, Sign in Account & Lists Sign in Account & Lists Orders Try Prime Cart. Books. Go Search Best Sellers Gift Ideas New Releases Deals Store Coupons ... De heilige geometrie vormt de blauwdruk van alles in het universum, van het DNA in onze cellen tot de sterren aan de hemel. Volgens vele oude volkeren schuilt achter Geometrie het mysterie van de schepping. Geometrie wordt ook wel de 'Taal van het Licht' genoemd en heeft te maken met al het leven hier op aarde. De Galactische Federatie van Licht werd 4,5 miljoen jaren geleden gevestigd, om te voorkomen dat de interdimensionale krachten van het duister deze melkweg zouden domineren en exploiteren. Tegenwoordig zijn er meer dan 200.000 leden van de sterrenstaten, confederaties of unies. De Italiaanse ufoloog Giorgio Bongiovanni ontdekte een verborgen symbolische taal of betekenis in de graanformaties die vanaf het begin van de jaren negentig begonnen te verschijnen. Hij deelt zijn bevindingen over deze kosmische code. ... Wat ga je aanvangen met de metalen platen, gevonden in de graancirkel van Grasdorf moerstaal? De waarheid over graancirkels Sinds enkele decennia duiken ze opeens op midden in een graanveld, vooral in Groot Brittannie: graancirkels. Begin jaren tachtig waren het nog eenvoudige ronde cirkels, maar tegenwoordig bestaan graancirkels vaak uit grote, ingewikkelde g...

INFORMATIE

AUTEUR
Judith Moore
DIMENSIE
11,50 MB
BESTANDSNAAM
De Taal Van Graancirkels.pdf

OMSCHRIJVING

Elke graancirkel heeft zijn specifieke formules en effecten. De graancirkels - of beter gezegd: graanformaties - hebben invloed op mensen, planten- en dierenleven, water, lucht, culturele en maatschappelijke verhoudingen, en op Moeder Aarde. De cirkels maken deel uit van een groot plan. De formules in elke cirkel en de effecten ervan worden langs rasterlijnen over de hele wereldbol overgebracht. Cirkels in Europa en Noord-Amerika vullen elkaar aan. Samen zijn ze gericht op een indrukwekkende lijst van de meest ernstige wereldwijde problemen, dikwijls van een zodanige aard dat het leven op deze planeet ernstig in gevaar gebracht is. Daarom is het zinvol om cirkels in andere landen, ook aan de andere kant van de Noordzee of de Atlantische Oceaan, te bestuderen. Door te mediteren op foto's en bijbehorende sterrengliefs - tekeningen met grote kracht in een universele kosmische tekentaal - kan iedereen persoonlijk profiteren van de effecten van elke cirkel, maar kunnen ook de effecten van de cirkels op de aarde aanzienlijk versterkt worden.Dit boek vertelt ons wie de cirkels maken en hoe ze dat doen; en het geeft een verrassend antwoord op de vraag wat we moeten denken van door mensen gemaakte cirkels. Het bevat ook een schat aan informatie over de structuur van de kosmos.

Wil je het boek lezen?De Taal Van Graancirkels in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Judith Moore. Lezen De Taal Van Graancirkels Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN